TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
-
Ne demek hocam bu forumun amaci bu zaten kanimca. Herkese basarilar
-
@sacred123 başka bi yerde çalışıp çalışmadığımızı soruyorlar mi?
-
Girdiğim en kaliteli mülakattı. TCDD'ye ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.
-
@ligarba ne sordular hocam
-
@ttm07 Başkan başladı önce. Kendimi tanıttım. Etik nedir diye sordu. 5-6 dakika etik hakkında konuştuk. Sonra başmüfettişlerden biri ilamlı ve ilamsız icranın tanımlarını sordu. Adli ve idari ilk derece mahkemelerin, derdest nedir. Kamu gücüyle yapılan işlemler nelerdir. Bahset biraz dediler. Dışsallık nedir? Çeşitleri nelerdir. Mali tevzin nedir? Vergilendirmenin amaçları nelerdir? En son sağ tarafımdaki Müfettiş Bey başladı sormaya. Sunay Akın'ın bi şiirini okudu. Kitap okuyor musun? Sinema sever misin gibi genel sorular sordu. Bölümümle ilgili bi kaç soru sordu. Mülteci nedir? Dünyada ve Türkiye'de mülteci sayısı. En küçük ilimiz hangisidir? Bir de başkan Afrin operasyonuyla ilgili bi kaç soru sordu. Takıldığınız yerde yardımcı oluyorlar. Sıcak bi ortam. İçeri girdiğimde ayağa kalkıp tokalaştılar. Çay, su ve leblebi ikramında bulundular. Bir de oturduğunuz koltuk ikili. Ben yanlışlıkla ortasına oturdum. Tahta varmış orda. Ona dikkat edin. Ayrıca burayı okuyorlar sanırım.
-
@ligarba okuyolarmis derken
-
@sacred123 Valla derdest sorusunu bilemeyince müfettiş bey foruma da mı bakmıyorsun dedi. Yukarda bi arkadaş soruları yazmıştı. Orda vardı sanırım derdest sorusu. Ordan bi bağlantı kurdum ama tahmin tabiki.
-
@ligarba hocam bölümünüz nedir yani bölm bazlı nasıl srular geliyo
-
@ligarba anladim en azindan ilgili bir komisyon diger kurumlarda bunlar yok..daha uzun ve detaylk bir mulakat gorecegimi de sanmiyorum herkea icin hayirlisi olsun
-
@birmagdur Bölümüm İşletme ama soruları yanıtlayamadım. Bana zor geldi.
-
@sacred123 İlgi konusunda çok iyiler. Tek tek kendilerini tanıtmaları çok inceydi. Hakkımızda hayırlısı artık.
-
@ligarba hakkınızda hayırlısı olsun hocam inşallah güzel sonuçlar alırsınız
-
@ligarba hem ilgi hemde rahatlatiyorlar insani mülakat degilde sanki sohbet havasinda gecti 45 dakika nasil gecti anlamadim bile. Cok iyidiler ben cok kasilmistim ilkten ama sonra dan boyle davranilinca kendimi cok iyi hissettim. Sohbet arasinda hem soru var hem muhabbet olmasa da can sagligi ama ilgi alaka 10 numara 5 yıldız
-
çok iyi bir yerde işim olsa da bi dahaki sınavına kesin katılacağım bu kurumun ne güzel övgüler bunlar komisyonu böyleyse çalışma şartlarını da tahmin etmek zor olmasa gerek
-
@ligarba Senden sonra bizi baya bi terlettiler içerde kardeşim
-
@dumanli daha mı ağırdı sizin sorular
-
İktisat soran hoca bayağı bir zorladı. Şaşırtma amaçlı sorularda soruldu. Fena teşhis ettiler. Ama güzeldi yinede. Ne zaman mükemmel bir rahatlıkla mülakata girecegimi bilmiyorum. Bu kez çok rahat olacağım diyorum ama yine takilmalar oluyor duraksamalar felan
-
@birmagdur Alanda pek problem çekmedim ama genel kültür denilen alanda bilmiyorum dediğim soru sayısını hatırlamıyorum inanılmaz yüklenildi hayırlısı bakalım:)
-
Ne zaman açıklanabileceğini Soran oldumu arkadaşlar
-
Benim tahminim bu ay içerisinde açıklanır