TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
-
@hadinbahım ben aramistim bayan bi evrak istenmiyor demisti ama o da sanki tam emin degildi ondan baska arkadaslarda arasin yazmistim. Ama mulakat cok erken bence de bisey istemiyorlar olsaydi kazananlar listesine eklerlerdi
-
Azönce kurumu aradım yanlış birimi aramışım saolsun beni doğru birime yönlendirdi telefona bir bayan çıktı ben sonucumu öğrenmek istiyorum dedim hangi bölümden kaç puan aldığımı bilmek istiyorum dedim.bayan 50 tl para yatırmanız gerekiyor dilekçeyle başvurmanız gerekiyormus itiraz içinde para yatıracakmışız hiiç uzatmadım peki kolay gelsin dedim kapattım.arkadaş sınava başvuru için iki aşamada para yatırdık sonucumu öğrenmek için bile para istiyorlar.benim ülkeme ne oluyor yarabbi.Bunu buraya niye yazdım burdan beş kişi müfettiş yardımcısı olursa kurumuna belki bu yapılanın haksızlığını anlatır
-
@bcd Bilgi edinme ve değerlendirme kuruluna başvurabilirsin
-
Arkadaslar iyi calismalar.kazanan arkadaslari tekrardan tebrik ediyorum.kurumun mevzuati ve mulakatlar icin elinde not olan var mi ? Varsa buradan yahut ozelden ulastirabilirseniz cok sevinirim .
-
Arkadaşlar mülakata kalan var mı bu forumdan? Mülakatta neler sorulmuş geçen yıllarda bilgisi olan var mı?
-
Bende hiçbir soruya ulaşamadım belki yarın giren arkadaşlar bizi bilgilendirir
-
Kurumun uzun süredir müfettiş yardımcısı alımı yoktu diye biliyorum.
-
Mülakata giren arkadaşlar süreçten biraz bahsederse memnun oluruz. Şimdiden teşekkürler.
-
kimse ser verip sır vermiyor
-
Ben carsamba gunu girecem girdikten sonra sorulari ve surec hakkinda bilgilendiricem insallah .. baska ayni gun sabahtan girecek var mi?
-
@sacred123 sagol hocam inşallah güzel geçer mülakatın
-
@sacred123 bende çarşamba sabah gireceğim dostum soruları ve komisyonun tutumunu yazarım...
-
@xxxkara peki hocam orda illaki konusuruz
-
@xxxkara arkadaşlar nasıldı mülakat nasıl ortam sorular
-
Evet arkadaslar mulakattan ciktim.acikcasi uzun bir mulakatti 50 dknin altinda mulakati suren yoktu bizim grupta.komisyon gayet rahat ve ortam guzeldi. Sorulara gelecek olursam alan sorusu cok fazla yoktu.Genel kultur bilgisi oldukca agirlikli.turk edebiyatindan cok soru geliyor kitap ve yazar ismi olarak.tcdd hakkinda soruyla karsilasmadim haberiniz olsun.dedigim gibi 40 50 dk suren bir mulakatta afrin operasyonundan merkez bankasi yonetim kurulu uyesine kadar bir suru konu ve turden soruyla karsilastim ve ciktigimda kafam patlamak uzereydi bu noktada sakin kalabilmeniz oldukca onemli kanimca.soyleyeceklerim bu kadar baska merak edilen bir sey varsa buyrun
-
@sacred123 hocam hangi bölüm mezunusunuz
-
@birmagdur Hocam ortam çok iyi komisyon kesinlikle sıkmıyor girişte çıkışta el sıkışıp yolluyorlar ilk defa böyle bir mülakat gördüm baskan 3 tane baş müfettiş 1 tane müfettiş var Hepsi tek soru sordu sonra müfettiş olan genç üstad aldı sazı eline branşı iktisat onun genel makro üzerine soru sordu yorumlamamı istedi toplam 52 dakika sürdü çay ikram ediyorlar Sorular
İdari işlem nedir
İdari yargı ilk ve son derecede mahkemeler
Derdest nedir
Kamu sektörü özel sektör ayrımı
Vergi mükellefi vergi sorumlusu ayrımı (bunları baş müfettişler sordu )
Mb kuruluşu ilk basılan para (ingiltere de 1 tl basıldı ) Mb politikaları hisseleri Citibank gelip hisse alabilir mi vb bunun üzerinden çok
konuştuk
Baltık ülkeri hangisi
Asgari ücret arttı ekonomiye etkisi burdan çok konuştuk
Sen csgb olsan işsizlik için ne yapardın
Sezai Karakoç un şiirini okudu bu kimin dedi
Nükleer enerji tesisi Nerede kurulacak (Mersin ) sence gerekli mi beni ikna et
Genel olarak rahatlar hakkımızda hayırlısı olsun inşallah -
@sacred123 geçmiş olsun umarım güzl sonuçlar alırsınız genel kültür ağırlıklı olması aslında alandan daha zor olmuş
-
@birmagdur kesinlikle girecek arkadaşlar tüyo genel kültür notunu okusun alan kısmı yapılır illa hatta bekleme salonunda benim not kaldı duruyorsa tüyo GK notu orda göz gezdirebilirsnz
-
Çok teşekkürederim bilgiler için