TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
-
arkadaşlar mülakata kalanlar açıklandı . liste duyurular kısmında var .
-
http://www.tcdd.gov.tr/files/duyuru//tsonuc.pdf Puanlar yok 52 kişi kalmış mülakata . Mülakat tarihleri de belli . Puanlar daha sonra açıklanır sanırım.
-
Bende şaşırdım kesin mülakata kalırım gözüyle bakıyordum puanımızı bilsekte ona göre itiraz edeceksek ederdik
-
Hayirli olsun herkese puan aciklamamlari gos degil en azindan kim ne yaptogini neye itiraz edecegini bilirdi
-
İlanda sınav sonuçlarına itirazla ilgili birşey yazmıyor
-
Çok şeffaf bi kurum
-
Sözlü sınav icin teslim etmemiz gereken belge falan yok dimi arkadaslar.
-
Mevzuat soruluyormuymuş arkadaslar bilgisi olan varmı yönetmelik vs ?
-
@dumanli Sözlü sınavda; adayların genel olarak Hukuk, İktisat, Maliye ve Kamu Yönetimi bilgileri ile zeka, intikal sürati, ifade kabiliyeti, tavır ve hareket gibi şahsi vasıflarının yanı sıra sözlü sınav öncesi Teftiş Kurulu Başkanlığınca aday hakkında yapılacak araştırma sonuçları dikkate alınacaktır.
-
@iibfli_keynes Teşekkür ederim umarım alan dışı bir soruyla karşılaşmayız .
-
@zeybek kurumun internet sitesindeki ilanda sözlü sınav öncesi gönderilmesi gereken evrak vardı diye hatırlıyorum. Fakat ilan internet sitesinden kaldırılmış. Yarın arayıp sormak gerek emin olmak için.
-
@erkan aynen bende onun icin yazdim bende baktim kaldırılmış. Bugün aradım herhangi bi evrak getirmeniz gerekmiyor demisti telefondaki bayan hanim ama sanki emin gibi degildi yarin sizde bi arayın isterseniz tam emin olalim
-
@zeybek aynen yarın arayıp sorucam. Vardı diye hatırlıyorum ben.
-
@erkan aradiginda buraya yazarsan memnun olurum. Net bisi elde edemezsek tcddye gidip. Sorucam.
-
@erkan arayabildin mi dostum.
-
Aynen evrak vardı sanki. Arayan oldumu arkadaşlar
-
@zeybek maalesef dostum arayamadım yarın inşallah. Sizler de deneyebilirsiniz
-
aradım bağlayamadılar bitürlü
-
@hadinbahım hadinbahım
-
@zeybek hadinbahım birde siz deneyin