TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
-
@sylmz soru yanlış olanı soruyorsa talep arzı geçer olan şıkkı isaretlemişimdir. Ben otomatikman burda marjinal faydanin doğruluğunu savundum gereksizce umarım öyle yapmisimdir yoksa durum vahim
-
@erkan hocam ben de yanlış olanı soruyor diye hatırlıyorum ya , ya da ben yanlış okudum soruyu
-
@iktisadi bu iktisat çok kişinin canını yakacak
-
Merhaba arkadaşlar tcdd taşımacılık müfettişlik yardımcılığı sınavını şimdi aradım 89.19 gibi bir puanla kapattığını söylediler.Şayet böyle kapatması durumunda 1 veya 2 kişi ile sınava katılamamış olacağım.Benim gibi sınırda olan arkadaşlar adına hemde kendime adıma sizlerden rica ediyorum.Sınava gelemiyecek olan gelmiyecek olan rekabet kurumunu kazanıpta girmeyecek olan puanı yüksek olan arkadaşlara sesleniyorum.Lütfen başvurularınız çekin.Bizlere yardımcı olun.Şimdeden duyarlı,dürüst olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Tcdd taşımacılık telefon numarası:0312 309 05 15 / dahili no 71242
71412 -
@erkan hayir değiliz maalesef çünkü ben cevabın ne olduğunu bilmiyorum gerçekten.Ama sorunun yanlış olanı sorduğunu biliyorum.
-
@erkan aslında ben soruda yanlış cevabı bulamadım hepsi doğru sorunun kendisi yanlış gibi geldi=)
-
@schon sonuçlar açıklansa da soru işaretleri kalmasa
-
@erkan aynen.
-
Orda görevli kişiye sordum sonuçlar 1 ay içinde açıklanır gibi bir şey dedi sorular ve cvplar yayımlanmayacakmış
-
@iibfli_keynes ben de sormuştum bilmiyoruz demişlerdi
-
İktisattan bi soru vardı bir tezgahtaki limonların hepsi ayni fiyattan satılırsa nasıl bi fiyatlama olur ? Cevabi hatırlayan var mi
-
@kubraalgz marjinal maliyet fiyatlamasi yaptim
-
@hadinbahım teşekkürler
-
@kubraalgz psikolojik fiyatlandırma dedim bende
-
@samet06 ben de psikolojik dedim
-
Marjinal maliyet diye düşündüm ben
-
Maliyet artı kar diye düşündüm bende cevapları sanırım öğrenemiyeceğiz
-
@coopdefood O kadar sene sokakta dolaşarak simit sattım aldığım simitlerin hepsini aynı fiyattan sattım arada oldu 3 5 kuruş almadığım eksik aldığım ama maliyete kar ekleyerek sattım he başka bir fiyatlanma ile sattıysam bilmiyordum
-
arayan soran var mı arkadaşlar sonuçlar için ?
-
Buranın taşımacılık aş den farkı nedir acaba özlük hakları bakımından