TCDD Müfettiş Yardımcılığı İlanı 2017
-
@dumanli genel kültür hepimizin sorunu
-
tcdd taşımacılığın mülakatı da böyle mi olur acaba ?
-
@hadinbahım bu ay nasi açıklanir hocam 2ay zaten guvenlik sorusturmasi sürüyor
-
@isimsiz bn de taşımacılığa giricem buna girmedim ben aynı olcağını düşünüyorum
-
Sadece asil ve yedeklere yapilirsa bir ay falan surer rekabet gibi ama herkese yapilirsa 2 ayi bulur rahat
-
@dumanli Ciddi misin? Nasıl geçti?
-
@shady1 bence biraz hızlı davranıyorlar
-
Erkek arkadaşlar ilk mülakatım bu benim nasıl giyinmemiz gerekiyo hangi renk nasıl ayakkabı falan yardımcı olabilecek var mı ? ️
-
taşımacılık aş için sordum bu arada
-
@ttm07 koyu renk takım elbise (lacivert veya siyah düz) kıravat sana kalmıs genelde bordo tercih ediliyor.saclar kısa sakallar kesilmiş olmalı
-
@sacred123 lacivertin altına nasıl ayakkabı giyebilirim
-
@ttm07 siyah giy kardeşim hertürlü gider yani sadece parlak olmasın yeter
-
@sacred123 cok teşekkür ederim
-
Burası çok sessiz ümidinizmi yok. Ne bu böyle
-
mülakatım iyi geçti çoğunu bildim diyen var mı acaba ? 40 soru sordularsa 25 ini bilebilmişimdir şahsen.
-
@iibfli_keynes çoğunu bilmişsin işte kardeş
-
Hakkımızda hayırlısı. Bakalım nasip elimizden geleni yaptık. Rabbim hayırlısını nasip etsin
-
@iibfli_keynes aklında kalanları yazsana hocam
-
Forumu takip eden ilk komisyon üyeleri değil arkadaşlar. Bir çok mülakat aşamasında foruma göz atılıyor. Tekrar aynı soruyu sormayalım ve mülakata girenlerin gözünde nasıl değerlendiriliyoruz? Bu durumları elbette komisyon üyeleri de merak ediyor.
-
@erdemsrc 100 tl arkasındaki kişi , şairler şiirler , baltık ülkeleri , tcdd yapısı , iştirakleri , bağlı ortaklıkları , ulaştırma bakanlığına bağlı kurumlar , birleşmiş milletler , tarih soruları .. yani bir çok soru sordular zor bir mülakattı benim için