@firito ben girmicem kardeşim
ttm07 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@1903bjk nihani mal hocam . Eğer ara mal olsaydı otomobilin icinde o makineyi koyması gerekir.
-
RE: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
@baumol 5 kişi sgk müft kazandı 72 kaldık
-
RE: Kyk müfettiş yardımcılığı sınavı 2017
kyk zaten açıklansa en az 300 kişi mülakatta
-
RE: T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
Mülakat için nerelere çalışıyosunuz ?
-
RE: T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
Siyasi parti nedir ? Fonksiyonları ?
Hasıla max. Kar max. ne demek ?
Peçeleme ne demek ?
Hukuki tağhir ?
Normatif iktisat pozitif iktisat ? olması gereken hangisi? Ve bi kaç kamu sorusu -
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
@denetcii aynen hocam hatta o cıkmıs soru yaş kiçükliğü yok 1-2 olcak
ttm07 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Merkez Uzmanlığından Taşra Uzmanlığına geçiş
@paretowilfredo hocam peki kurum buna muvafakat vermezse dava ile sağlanabilir mi ? Çünkü Merkezden taşraya geçmek pek mantıklı değil de .
-
@a-schumpeter doğru diyon kardeşim ben aradım ulaşamadım
-
@a-schumpeter cok haklısın kardeşim seçim cok önemli..
-
@walras12 Hayırlı olsun hocam . Ben hala saçma bir şekilde neyi bekliyoruz anlamadım
-
@walras12 inşallah kardeşim bu hafta açıklanır cok bekledik ..