Navigasyon

TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    Baskent Kariyer
    Baskent Kariyer
    • Bedelli Müracaatı ve Memuriyet

G

Arkadaşlar bedelli müracaatı yaptığımız zaman örneğin askere gitmeye daha 7-8 ay var diyelim. Askerlik durum belgesinde ne yazacak ve bu süre zarfında memuriyetlere başvurabilip atanabilir miyiz?

DİĞER
    • Hesap Silme

extraordinary

Admin merhaba,
      Hesabımın iletileriyle birlikte silinmesini istiyorum.
      Anlayışınız için teşekkürler. Iyi çalışmalar.

DİĞER
    • MİT KARİYER TOPLANTISI

E

Arkadaşlar bugün mit kariyer toplantısına davetlisiniz diye bir mesaj aldım daha önce MİT’e özgeçmiş bırakmıştım.
      Toplantı sonucu isteyenlere adaylık süreci başlatılacak falan yazıyordu var mı bileğisi olan ?

DİĞER
    • Hesap silme talebi

K

Adminlerden hesabımın silinmesini talep ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

DİĞER
    • Süreç

M

Merhaba, temmuz ayı içinde toplantıya katılan ve evrak teslim eden arkadaşlar var mı? Varsa süreç ne aşamada bilginiz var mıdır? Bilgisi olan varsa iletebilirse sevinirim

DİĞER
    • Hesap Silme

titoizm

Merhaba Admin,

Hesabımı, tüm iletiler dahil silebilir misiniz?

Anlayışınız için teşekkürler, iyi çalışmalar.

DİĞER
    • TÜRK KIZILAYI 2021 YÖNLENDİRME VE DIŞ ERİŞİM ASİSTANI

T

İlan kariyer net üzerinde idi. 01-27 Şubat arasında. İşin tuhaf yanı, aynı ilan kızılayın kendi kariyer sitesinde mevcut değildi. Bana uyuyor diye başvurdum ama özgeçmişimin 1 kere inceleme dışında bir gelişme olmadı. Benzer veya fazlası deneyim sahibi arkadaşlar varsa ve paylaşırsa memnun olurum.

DİĞER
    • Tebligat gönderimi ne kadar sürüyor?

T

Merhaba arkadaşlar. Memuriyete girişte kurumun bulunduğu il dışındakilere tebligat gönderilmesi ne kadar sürüyor acaba?

Atama imzası atılmış sanırım eğer önemli ise.

Şimdiden teşekkürler.

DİĞER
    • Uzm. Yrd. Sağlık Kurulu Raporu Karar Kısmı Etkiler mi?

T

Merhaba arkadaşlar, bir kuruma uzman yardımcısı olarak atandım ve sağlık kurulu raporu istediler.

Benim aldığım sağlık raporunun karar kısmında "memuriyet görevine engel olabilecek akıl veya fiziksel sağlık sorunu yoktur, yurdun her yerinde görev yapabilir" gibi bir ibare geçiyordu.

Fakat dün diğer kazananların açtığı bir chatte diğerlerinin teslim ettikleri sağlık raporunda "uzman yardımcısı olabilir" gibi bir ibare geçtiğini gördüm.

Sizce benim sağlık raporumda Uzman Yardımcısı yerine Memuriyet yazıyor olması bir engel teşkil eder mi? Pazartesi belge teslim etmeye gideceğim de Ankara'ya.

Kurum ne duyurusunda ne de mevzuatında karar kısmında ne yazılması gerektiği ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşmış, sadece "tam teşekkürlü bir devlet hastanesinden alınacak sağlık raporu" deyip bırakmış.

Endişelenmemin sebebi ise; öğretmenlerin sağlık raporunda "öğretmen olabilir" ibaresinin geçmesi zorunluymuş. acaba bizimki de öyle midir diye merak ediyorum. Tecrübesi veya fikri olan var mı bu konu ile ilgili?

DİĞER
    • Askerlik tecil ve yüksek lisans

L

Arkadaşlar benim hali hazırda 3. yarıyıl döneminde olan bir tezli yüksek lisansım mevcut, bir derse girmedim, tek bir dersten geçirmişler oda danışman hocanın dersi. Gelecek dönem yönetmeliğe göre teze geçilmesi gerekiyor dersleri vermeden de geçilmiyor herhalde, kaydım silinirse ve ben bir tezsiz yüksek lisansa başvursam askerliğim tekrar tecil olur mu? Malûm sınavlar hep ertelendi sıkıntılı bir durumdayım. Bilenleriniz varsa bir yol gösterebilir mi acaba?

DİĞER
    • GÜNEYDOĞU ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU

Y

https://www.gaib.org.tr/tr/haberler/guneydogu-anadolu-ihracatci-birlikleri-genel-sekreterligi-personel-alimi-duyurusu-177.html

Hayırlı olsun.

DİĞER
    • "Kamuilan.ailecevalisma " sitesine ne oldu.Başka giremeyen var mı?

B

Kamuilan.ailecevalisma " sitesine ne oldu.Siteye girmeye çalışırken site hata veriyor.Başka giremeyen var mı?

DİĞER
    • 2020 Göç Uzman Yrd Alimi

V

Arkadaslar duyum bilgi vs paylasalim

DİĞER
    • HESAP SİLME

A

Hesap silme butonu sitenin hangi bölümünde ?
      Bu konuyu bir kaç söyledim @paretowilfredo @Antimülakat Bir kaç arkadaş daha sormuş forumda.

DİĞER
    • Şahıs şirketi olması mülakatta sorun olur mu?

G

Arkadaşlar merhaba, şahıs şirketine sahibim ve şuanda kurumun mülakatına girmeye hak kazandım. Fakat mülakata giderken şirket sahibi olmam sorun yaratır mı? Mülakata gitmeden önce kapatmam gerekir mi bunu bilmiyorum. Atama halinde zaten kapatmam gerektiğini biliyorum ama mülakat aşamasında bu durum herhangi bir olumsuzluk yaratır mı bunu danışmak istedim. Bilen arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim.

DİĞER
    • Güvenlik soruşturması

I

Re: ARŞİV VE GÜVENLİK SORUŞTURMASI babamın cinayetten olan sabıkası benim güvenlik soruşturmamı olumsuz etkiler mi 😞 bilgisi olan var mı düşün düşün delirecem

DİĞER
    • Türk Şeker

A

Arkadaşlar bugün işe başlayanlar bilgi verebilir mi .Çalışma şartları vs hakkında

DİĞER
    • Gençler ne istiyor ?

8

Arkadaşlar burada bilinçli bi seçmen olarak hepimizin illaki oy verdiğimiz veya vereceğimiz partilerden beklentileri vardır .Size göre bi parti hangi manifestolarla çıksa oy veririm dersiniz ?İstediklerimizi buraya yazalım .

DİĞER
    • ARŞİV VE GÜVENLİK SORUŞTURMASI

B

DEVLET MEMURLARI İÇİN GETİRİLEN ARŞİV VE GÜVENLİK SORUŞTURMASI SADECE KİŞİ BAZINDA MI YAPILMAKTA, YOKSA AİLE BİREYLERİNE DE BAKILIYOR MU? UZUN SÜRMESİNİN BAŞKA BİR SESEBİ OLABİLİR Mİ?

DİĞER

Bir Kurumda Çalışırken Başka Kurumu Kazananların Muvafakat Durumu

DİĞER
    naklen atama muvafakat
    9
    14
    4708
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • P
      paretowilfredo Son düzenleyen:

Selamın Aleyküm dostlar.

En çok sorduğunuz hususlardan birisi olan kurumlar arası naklen atama ve muvafakat durumuna dair bir yazı hazırladık. Ayrıca bunu forumda sabit bir başlık haline de getirelim istedim. Şayet ek olarak soracağınız hususları burada tartışalım. Bu durumu yaşayan, özellikle dava süreci yaşamış dostlarımızın da tecrübelerini paylaşmasını istiyorum.

Yazıda 657 dışında değerlendirilen kadrolardan geçişlere değinmedik. Onlara dair değerlendirmeyi ayrı yazılarda yapacağız.

Buyrunuz, Muvafakat ile alakalı temel çerçeveyi belirttiğimiz yazımız:

https://www.tercihiniyap.net/haber/naklen-atama-nedir-muvafakat-nasil-alinir-muvafakat-verilmezse-ne-yapilmali

Sorularınızı, katkılarınızı bu başlık altında bekliyoruz dostlar.
      Allah yâr ve yardımcınız olsun.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
      ...

...her dem taze doğarız,
      bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

calfagri F 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
      • G
        gokhan Son düzenleyen:

Çok iyi ve bilgilendirici bir konu. Teşekkürler hocam bu yazının sözleşmesi personel için yazılmış örneğini de sabırla bekliyorum. @paretowilfredo

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • calfagri
          calfagri @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo hocam bi sorum olacaktı. Şu an hali hazırda gelir uzman yardımcılığını kazandığımızı varsayalım ve evraklarımızı teslim edip göreve başladığımızı düşünelim. bu süre zarfında önümüzdeki sgk denetmenliği açıklandığı taktirde denetmenliğe geçişimiz mümkün müdür? yazınızda aday memurların asaleti tastik olmadıkça nakten atamları yapılmaz ancak 54. maddenin ististası olarak yeni kazanan memurların nakden ataması mevcut olabilir demişsiniz .bu gibi bir durumda kurumlar arası atama olabilir mi?

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • P
            paretowilfredo @calfagri Son düzenleyen:

@calfagri Evet dostum. Muvafakat alınabildiği takdirde aday memur olmak bu atamaya engel değil. DPB'nin bu konuda görüşleri var.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
            ...

...her dem taze doğarız,
            bizden kim usanası?..

...

calfagri 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • calfagri
              calfagri @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo teşekkür ediyorum bilgilendirdiginiz için saolun.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • F
                ff @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo hocam bu muvafakati hangi bakanlıklar veya kurumlar vermiyo? Genelde içişleri muvafakatta sorun çıkarıyo diye duymuştum ne kadar doğru? Gib sorun çıkartır mı bi de ? Çok soru sordum kusura bakmayın ☺

• P
                  paretowilfredo @ff Son düzenleyen: paretowilfredo

@ff Dostum bunun aslında net bir çizgisi yok. Estağfurullah ne kusuru sorun diye var bu başlık 🙂 Yazıda bulunmayan şeyler olduğu müddetçe sorun yok, çünkü yazıda olan bir şey sorulursa yazı okunmamış demektir. Bu da beni üzer 🙂

Gel gelelim, Evet İçişleri Bakanlığı kısmen, Göç idaresi şiddetle sorun çıkarıyor. Neden böyle bir şey yaptığını bilmiyorum ancak, evrak geciktirmek, işleme almamak, adeta görmezden gelmek noktasına varacak şekilde muamele ettiklerini duydum. Demek ki çok duygusallar 🙂
                  Gib'ten çok sayıda giden kişi var, bir sorun yaşayan duymadım dostum.
                  Onun dışında hemen her kurum yazıda belirttiğim ilkelere genel olarak riayet ediyor, yani 2200'den 3600'e ya da daha yüksek bir ek göstergeye gidecek personeli çok sıkmıyor.

Özellikle sorun yaşayan, davalık olan arkadaşlar katkı sağlarsa çok güzel olacak başlık 🙂

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                  ...

...her dem taze doğarız,
                  bizden kim usanası?..

...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                  • S
                    smith09 Son düzenleyen:

@paretowilfredo hocam deneyimim yok ve baya karışık bir soru sorcam.umarım tam anlatabilirim..örneğin ben izmir 10. guy yedeğiyim diyelim.ve günü geldi asil guyların işe başladığını varsayalım.daha sonra sgk açıklanır ve bir kısmı oraya geçecektir...işte kafamı kurcalayan noktası ise şu.örneğin izmirin asil olan ve işbaşı yapmış olan guyları atıyorum 10 şubatta belgelerini sgkya verdiler diyelim.yani sgkya geçiş yapacaklar kesin olarak..ancak işe başlama süresi sgk da yine atıyorum 10 haziran.dolayısıyla bu kişiler için arada 4 aylık bir süreç var.bu kişiler 4 aylık süreç içerisinde istedikleri gibi guydan ayrılabilir mi? yoksa o 4 ayı guy olarak tamamlamak zorunda mı? biz izmir guy yedekleri olarak çağrılabilmek ve izmire atanabilmek için, bu sgkya geçecek olan kişilerin sgkda işe başlamasını(örnekte 10 haziran) mı beklemek zorundayız? yoksa başka bir tarih var mı? eğer işe başlamalarını bekleyeceksek o ara ilan gelir ve izmir ili açılırsa yedek hakkımızda bitiyor zaten

• P
                      paretowilfredo @smith09 Son düzenleyen:

@smith09 Dostum kurumlar kolay kolay başlatmadan önce aylar sonrasına işaret etmez. Başlatacağını zaten süreç geldiğinde haber verir. Bu durumda da aradaki süre doldurulmalıdır. Esas alacağımız tarih atanmanın tebliği tarihidir. Zaten atamanız tebliğ edildiğinde, Tebliği aldığınızdan itibaren yasal 1/15 gün süreler başlar. Daha geç bir tarihe işaret edemez atanma tebliğinde.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                      ...

...her dem taze doğarız,
                      bizden kim usanası?..

...

aşırıyakışıklı 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • aşırıyakışıklı
                        aşırıyakışıklı @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo Guydan SGK denetmenliğine veya vmyye geçişte muvafakat alma konusunda bir sıkıntı yaratırlar mı?Çünkü Guyun atanma süreci diğerlerine göre daha kısa sürede gerçekleşecek ve diğerlerinin durumu netleştiğinde geçişte sıkıntı yaratırlar mı bu durumda olan çok kişi var yardımcı olursanız seviniriz hocam.

aliveli Antimülakat 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • aliveli
                          aliveli Yasaklı @aşırıyakışıklı Son düzenleyen:

@aşırıyakışıklı şu ana kadar guy’a girenlerin aşağı yukarı 3’te biri bu şekilde geçiş yapmıştır.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                          • Antimülakat
                            Antimülakat @aşırıyakışıklı Son düzenleyen:

@aşırıyakışıklı guy'dan sgk'ya problem olur çünkü ikisi de aynı özlük haklarına sahip, muvaffakat verilmeyebilir. İkinci durumda Guydan Vmy için bir problem olmaz. 2200 Ek göstergeden 3600 Ek göstergeye geçiş.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • S
                              s_ç Son düzenleyen:

polislikten sgk ya geçişte muvafakat verirlermi veya idari dava yolu ile geçiş mümkünmü

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • Antimülakat
                                Antimülakat @s_ç Son düzenleyen:

@s_ç hocam aynı şeyi söylemiş olacağız ama ek gösterge durumuyla alakalı olarak konu kitlenebilir.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • 1 / 1
                                • İlk ileti
                                  Son ileti
                                Tercihini Yap | Devlet Kredileri