Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2017
-
Arkadaşlar GSB UZMANLIKTA sınava girmeyecek olan varsa feragat edebilir mi görünüşe göre çok ufak küsüratlarla sınava giremiyorum Lütfen biraz duyarlı olalım Şimdiden teşekkürler️
-
Arkadaşlar hayırlı olsun. Sınav tarihleri açıklandı
-
Sonunda bizi hatırlayıp mülakat tarihlerini açıkladılar
-
@gamer06 hocam ben göremedim nerden nasıl bakıyoruz
-
Açıklanan bi şey yokmuş. Duyuru var, tarihler için tıklayın diyor ama ortada ne tarih var ne de giriş belgesi.
-
hocam profile giriş yapın. Sonuçlarım bölümünde açıklandı. 21 MART TARİHİNDE
-
Mülakatlar 19-23 mart arasındaymış aksam üstü arayıp soran bir arkadaşım söyledi. Yarın arayıp daha detaylı bilgi alabiliriz hangi grup hangi gün girecek.
-
@gamer06 oraya baktım da yok hocam benim orda bi şey. Yarın öğrenicez artık
-
Sınav Tarihi: 21.03.2018
Sınav Saati: 10.00-18.00
Aday Sıra No: 2
Sınav Adresi: Aile ve Sosyal Politikalarl Bakanlığı Söğütözü Mah. 2177.Sok. No:10/A ÇANKAYA/ANKARA
Not: Adaylar belirtilen tarih ve saatte kimlik ve sınav giriş belgesiyle birlikte hazır bulunacaktır. -
Bende bu yazıyor. Sonuçlarım kısmından bölümünüzü seçin. Orada yazıyor
-
@gamer06 bende kocaman bir boşluk var yine de sağol hocam yarın öğrenicem artık
-
Bende açıklanan şey sizde de açıklanması lazım. İyi bakın hocam. Tarihler açıklandı. Açıklanmadı diye bakmamazlık yapmayın
-
Ben anlamadım ki bu işi aman hocam işi sıkı tutun yarın öğrenin. Allah korusun tarihleri kaçırmayalım
-
@gamer06 çıkmayan bi kaç kişi daha duydum hocam sistemde sıkıntı varmış. Hem daha 2 haftaya yakın var 19-23 mart arasında olacakmış
-
Olabilir hocam siz genede işi riske atmayın. yarın bakanlığa ulaşıp durumunuzu izah edin. Düzeltirler. Dediğin doğru. Bir arkadaşımızın daha ismi çıkmamış. Muhtemelen sistemsel bir sorun mevcut
-
@gamer06 sagolasin hocam yarın öğleye doğru bi ararım. Düzeltirler zaten yarın ama yine aramakta fayda var.
-
aynen hocam hayırlı olsun inşallah
-
Arkadaşlar bir hazırlık yapıyor musunuz? Nasıl hazırlanmak lazım, tavsiyesi olan var mı?
-
Arkadaşlar mülakat ile ilgili bilgi verebilecek olan var mı? Ne tarz sorular geldiği hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim
-
@purples bölümle ilgili soru sordular bana hep