Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2017
-
@sttstcs hayırlı olsun
-
Hazine olan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun. Darısı diğer arkadaşlara. Bu arada 2 ay sonra seçimler var. Kazanan arkadaşların iptal edilme durumu olur mu? Güvenlik soruşturması vs bunlar uzar mı? Bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilir mi?
-
merkez uzman yardımcısı maaşı hakkında bilginiz var mı arkadaslar
-
@galatasaray 2018 ocak merkez uzman yardımcısı maaşı 4600 tldir hocam.
-
@aliveli sağolasın hocam. uzman yardımcılarının başka ek geliri oluyor mu? yabancı dil tazminatı dışında görev yollukları normal memurlardan fazla mı oluyor?
Teşekkürler hayırlı akşamlar. -
@galatasaray hocam kamuoyu tarafından bilinir 666 sayılı khk diye bir bela yüzünden dişe dokunur bir ek gelir mevcut değil uzman ve uzman yardımcılarında. harcırahları 2018 yılı h cetveli yazarak görebilirsiniz.
-
Arkadaşlar iibfden feragat eden başka var mı?
-
Merhaba, kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Haber alabilen var mı, ne zaman aranmaya başlanırız?
-
@mercan hocam merhaba hayırlı olsun evrakları verirken 2-3 ay sürer dediler. bakalım bekliyoruz
-
@gamer06 evet hocam, ben de elden verdim götürüp, bana da aynı şeyi dediler ama etrafımdakiler o kadar sürmez diyor. Bir de seçim var ya seçimden önce atama yapılır diye bekliyoruz bakalım.
-
@mercan sürer hocam o kadar çok fazla kendinizi şartlamayın erken bitecek diye. Benim biri 3 aydan fazla sürdü. Bu tatilinizin tadını çıkarın derim ben
-
aynen katılıyorum size. Max 5 ay min 2 ay sürer bu iş
-
@genclerbirlikli eyvallah hocam, orası da öyle son serbest günlerimiz bunlar..
-
@mercan aynen hocam tadını çıkar kitap oku, gez, dolaş, dizi film izle yerin hazır kafan rahat daha bulamayız bu zamanı
-
-
Herhangi bir gelişme var mı arayan soran ya da bilgi alan ?
-
@bigcaptain ben de merakla bekliyorum ama aramadım henüz. Doyurucu cevap vereceklerini sanmıyorum, geçmiş yıllarda hep bekleyin haber gelir vs. deyip geçiştirmişler.
-
Evrakları erken götürenlerin soruşturması hemen başladı mı acaba? 20si son gündü, o gün beklenip herkesinki aynı anda mı yollandı acaba ilgili kurumlara?
-
@mercan genelde beklenip aynı anda yollanıyor
-
Arkadaşlar çalışma ortamı nasılmış bilgi alan olabildi mi bu konuda?