Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2017
-
Yok hocam ben girmeyeceğim. Veblenist hocam dediğiniz gibi malesef kimse buraya yazmıyor. İnşallah bir an önce açıklama yapılır da herkes rahatlar.
-
Alım sayısı güzel ve sözlü mülakat olmasına rağmen pek hareketli bir başlık değil, şaşırtıcı doğrusu.
-
@genclerbirlikli yok hocam girmeyeceğim. İl göç falan da var. Ona da girmeyi düşünmüyorum. Aile Bakanlığı çok istediğim bir yer. Açıkçası samimiyetimi göstermek için başka bir devlet kurumuna başvurmadım. Umarım girerim.
-
Mülakata kalıp başka bir kuruma giren ve mülakata katılmayacak olanlar var mı acaba iibf alanında?
-
sayfa canlanmaya başladı maşallah:))
-
@antimülakat bu durumu neye bağlıyorsunuz hocam? :))
-
@veblenist umarım feragat ederler hocam. Son dönemde bu konuda fedakarca davranan ve bir yeri kazandıktan sonra bunu diğer kuruma bildiren dostlarımızın sayısı arttı. Umarım yine aynısını yapar dostlarımız.
-
@antimülakat mülakat konusunda bilgisi olan var mı? Hangi konulardan soruluyor, nasıl oluyor?
-
@veblenist hocam mülakata katılıp kazanan arkadaşlar oldu ama çok uzun zaman önce. Onlara da muhakkak sormuşumdur ne soruldu diye ama aklımda maalesef kalmamış. Muhakkak dönüş yapan olacaktır.
-
@antimülakat Siz de kaldınız sanırım mülakata.
-
@veblenist yok ben katılmadım. Hatta sınavına dahi girmedim. Öyle bir test sınavı vardı ki bırak girmeyi evde deneme olarak bile çözülmez. En altın çağımda barajı geçebilecek durumda değildim.
-
@antimülakat tüm forumlar faal ama burada yazan kimse yok. Arada bir böyle oluyor mu yoksa herkes başka kurumlara mı dağıldı acaba? 60 kişi çağıracaklar. Bunlardan kaçı bir yere yerleşmiştir acaba bu sürede? Bir fikriniz var mı?
-
@veblenist mülakat günleri belli olmayınca pek yazan olmuyor, gerek duyulmuyor. Ben de mülakat tarihi bekliyorum ama belirsiz olduğu için yokmuş gibi davranıyorum
-
@genclerbirlikli anladım hocam.) Başka bir yere başvurdunuz mu ya da bir yerin sonucunu bekliyor musunuz?
-
@veblenist var hocam başka sınavlar da, bekliyoruz aynı şekilde
-
Kimden bilgi aldıysam süreçler çok uzun malesef, daha kpss ye hazırlanıyorum ama gözüm korkuyor gerçekten, bir kuruma atanmayı ortalama kaç ay bekliyoruz?
-
@mery temmuzda yapılan sınavı(kgk) kazanıp mülakatı geçenler daha geçtiğimiz haftalarda belli oldu, yeni başlamışlardır. Sgk mülakatı biteli 100 gün oldu hâlâ açıklanmadı. Aralık ayında gsb 3 sınav yaptı, test olmasına rağmen sonuç açıklanmadı. Rtük eylülde mülakat yaptı, 1 hafta sonra açıkladı ama hâlâ başlamadılar... Liste böyle uzar gider, 1 yılı gözden çıkarmak lazim kpss sonrasında. En erken başlayanlar yeni yeni başlıyor, kpss yapılalı 8 ay, açıklanalı 7 ay oldu.
-
@genclerbirlikli gerçekten sabır deneme işi yani ama yapacak da bişey yok tabi,umarım herkes için hayırlısı olur, bu kadar bekleyişe güzel sonuçlar gelir
-
@mery aynen öyle, sabırlı olan kazanıyor, yapacak bi şey yok bekliyoruz
-
aranızda yüksek lisans yapan var mı arkadaşlar??