Kültür ve Turizm Bakanlığı Kontrolörlüğü
-
@iyilerindostu ekonomi bakanlığının İngilizce mülakat yaptığını duymuştum bu da öyle yapacak sanırsam. İng. şartı olduğu için puanlar düşebilir. Mesleki ingilizceye kavramlara çalışmak lazım diye düşünüyorum
-
@keymarsh bi de 70 istiyo valla ingilizcem var ama uzun zamandır pratik yapmadığım için konuşmada sıkıntı yaşarım gibime geliyo. Boşa başvurup paramı yazık etmiyim diye düşünüyorum
-
@iyilerindostu ingilizcen varsa başvur dostum.. mülakata kadar biraz pratik yaparsın... benim puana gelme ihtimali düşük ama ingilizce olduğu için başvuracağım.. ingilizceden dolayı puanlar düşebilir
-
hocam aralıkta 4 tane sınavım var 3 ü ankarada çok masraflı olacak. bi de bunun tcdd ile çakışma ihtimali var o yüzden biraz düşünücem
-
bi de rekabet kurumu ile tarım kredi bekliyo olucam sonuçlarını eğer onlardan biri olursa hiç gitmem
-
@iyilerindostu, içinde söyledi: Kültür ve Turizm Bakanlığı Kontrolörlüğü
"Yapılacak sınavda başarılı sayılabilmek için, 100 üzerinden Yabancı Dil sınavından
en az 70, diğer her sınav grubundan ise en az 50 puan almak kaydıyla, ortalama en az 70 puan alınması gerekir." sınav sözlü şekilde olacaksa ve ingilizce şartı da varsa ingilizce konuşturacaklar arkadaşlar sınavda ve en az 70 diyo yanlış mı anladım yoksa bensgk teftiş mülakatında ingilizce de sormuşlar arkadaşa
-
@aslan-reyiz ingilizce biliyorum diye beyan etmiştir ondan sormuşlardır yoksa herkese ingilizce konuşturup bi de puan mı veriyolar bilmiyorum sgk teftişi
-
@iyilerindostu, içinde söyledi: Kültür ve Turizm Bakanlığı Kontrolörlüğü
@aslan-reyiz ingilizce biliyorum diye beyan etmiştir ondan sormuşlardır yoksa herkese ingilizce konuşturup bi de puan mı veriyolar bilmiyorum sgk teftişi
Valla ben de anlamadım kurum sınavında da çıkıyor sonuçta müloda da sormuşlardır
-
Meslek hakkında şunu ifade edeyim. Çok rahat bir meslek. EK Gösterge 3600.
-
@antimülakat turnesi var mıdır varsa kaç ay ? Bi de saydığı puan türlerinin ikisinde 84. Birinde 86. Birinde de 142. Yim en yuksek puan 91.8.. Bu puanlara gelir mi acaba 30 kişi
-
@genclerbirlikli gelmez. Tum alanlara bakmani da anlamadim . Ne mezunuysan ona bakacaksın. Bu sıralamalarla sansin yok
-
@reckless sosyal bilimlerden 6 kişi alacak 30 çağıracak o sebeple tüm sıralamalara baktım. Diğer ilanla karışırdınız herhalde onda bölüm bölüm çağıyor
-
@genclerbirlikli hocam açıklanan doğru düzgün bir sınav olmadığından sıralama olarak daha yüksek kapar diye düşünüyorum.
-
Çok sessiz.başvuranlar kaç puanla başvurdu ?
-
Başvuru yaptığım sırada başkontrolör vardı ve bana mülakat ingilizce olacak dedi haberimiz olsun.
-
@keynesinabv şimdi mulakat ingilizce mi olacakmis, yoksa mulakatta ingilizce de mi olacakmis?
-
Sanmıyorum, ingilizce tabiki sorulur ama bir dışişleri ya da ekonomi bakanlığı mı ki burası da, ingilizce mülakata ihtiyaç duysun
-
@satrab içkontrolör dış denetim yapıyormuş meslek olarak örneğin Antalya bölgesinde otelleri denetlemek yıldızlarını belirlemek ve direkt yabancılarla veya diğer Türk müşterilerle otelde bulunan iletişime geçmek vesaire Yani direkt bir ingilizce konuşma ihtiyacı doğacağı açıkmış. Yaklaşık 20-30 dk ben de bu gibi sorular sormuştum.
-
@keynesinabv keşke bunu sınav ilanında belirtselermiş, ona göre başvurmazdık hocam
-
Evrakları götürsem kurum kendisi onaylar mı ?