Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
@7ay haklısınız demek istediğim bu bakanlık alımlarını bir yıl sonra açıklayıp bir yıl sonra da göreve başlatabiliyor. hazırlıklı olmak lazım. ancak yaşadığınız mağduriyet çok kötü. allah yardımcınız olsun
-
@islimbot onları da mı bekletiyorlar pes artık
-
@hayırlısııııııı bilmiyorum ama bekletmişler o zaman. belki darbe girişimine denk geldiği içindir bilemem ama yine de kurumun alımlarında bekletmeye meyilli gibi
-
@islimbot sağ ol. bizim ki kadar belirsiz sözlü mülakat sonucu bekleyen olmadı bahsettigin alım 6 ay ondan fazlası geçen uzman yardımcısı alımı 10 ay belirsizlik sürdü. Biz şu an bir tık üstündeyiz 12 ay ile (ay doldugu an yukarı yuvarlarım).
-
@islimbot artık iş başı hemen oluyor gibi muhtemelen iş başı yaptırmama ile ilgili bir yaşamaları gereken bir sıkıntı yaşadılar. şimdi bütün süreci belirsizlik ile geçiriyorlar
-
Bu sozlu mulakat aciklama icin max su kadar surede aciklanir gibi bir sure yok mu? daha kac sene bekleyecegiz.
-
Bakan yardımcılarına mail atmak bir işe yarar mı acaba? Hatırlatma gibi
-
@islimbot, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
https:/ /www.memurlar.net/haber/603316/cevre-uzman-yardimciligini-kazananlar-7-aydir-bekliyor.html
kazansanız bile bu durum yaşanabilir
Adamlar zaten beklemekten yılmış niye boyle bi durum da olabikir diyosun ölsün mü adaylar napsin
-
Bugun açıklanma ihtimali var mı acaba
-
@hayırlısııııııı sen ki forumu takip eden birisi olarak güldürdün hocam
-
@engineeer haklısınız
-
Bu kadar saçma bir belirsizlik görmedim. Haber bekleniyormuş herhalde gaipten gelecek.
-
Gerçekten anlamak çok zor. Bakan Bey'e hatırlatmak bu kadar zor olmamalı.
-
2017 tarihli alımın sonucunu 2019 da beklemekte varmış kaderimizde
-
konu başlığını 2017-2019 olarak güncellemek gerek
-
Ptt bile bizden sonra alıma çıktı sonucu acikladi burasi aciklanmadi sonumuz hayir olsun...
-
Arkadaşlar bu 1 yıllık süreçte başka kurumlara atananlar bu kurumdan feregat ediyor mu.
-
Eğer atanan arkadaşlar varsa feragat etsinler çünkü hiç çalışmayıp da 1yıldır bu işi bekleyenler var en azından haklarına girmemiş olursunuz.
-
@islimbot böyle bir durum da var demiştiniz ya, bu adayların akıbeti ne oldu başladılar mı göreve? Biraz araştırdım bulamadım ilan vs
-
@islimbot https:/ /www.memurlar.net/haber/603316/cevre-uzman-yardimciligini-kazananlar-7-aydir-bekliyor.html
Bundan bahsediyorum