Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
@quietquiet anladım abi özür kızma
-
Arkadaşlar merhaba fark ettiniz mi bilmiyorum ama teftiş kurulu başkanı değişmiş
-
Müsteşar Yardımcısı İhsan Yiğit teftiş kurulu başkanı olmuş
-
@müh34 Büyük ihtimal müsteşarlar da değişecek.
-
@wtpooh yeni sistemde müsteşarlık diye bir kadro kalmadı hocam
-
@seracer O noktayı unutmuşum galiba ben hala alışamadım
-
Bakan değişti,müsteşar yardımcıları bakan yardımcısı oldu ve ,bir müsteşar yardımcısı teftiş kurulu başkanı oldu..değişmesi gereken başka kimse kalmadığına göre artık karar verilir ama ne zaman karar verilir bunu kimse bilmiyor....
-
Keşke ortak hareket ederek bir şeyler yapabilsek...Twitter olur, mail olur, Cimer olur vs .. Dikkat çekmemiz lazım arkadaşlar ... Sesimizi duyurmamız lazım bir şekilde...
6 ay oldu..açıklansın ve herkes yoluna devam etsin artık.. -
Selam arkadaslar 6 ayi da doldurduk.Aranizda herhangi bir yere yerlesen ya da feragat edecek olan var mi? Herhangi bir bilgisi olan var mi?
-
@inspectorasst ben feragat ederim olursa hocam. Hic buraya gitmek gibi niyetim yok
-
@shady1 sagolun hocam geri donus icin.Bu arada hayirli olsun yeri isiniz de.
-
@inspectorasst teşekkür ederim sizin de gönlünüzdeki olur insallah. @iktisadii34 ile sizi buraya gönderelim
-
@shady1 hocam burasi en az 8 ay da zor aciklanir gibi hem kurul hemde bakan degisikligi oldu zaten aciklansa bile en az 3 ayda isbasi suresi tahminimce kim olur kim kalir hocam o zamana . Yedek vs durumu da etkili olur diye dusunuyorum.Sizde acik yureklilikle soylediniz sag olun burada️
-
@inspectorasst Rica ederim , inşallah o kadar uzun sürmez hocam ne diyelim
-
@shady1 insallah hocam . Prosedur nasil olur bilemiyorum ama degisikliklerden dolayi hersey yeniden tahkik edilmez umarim.kurban bayramindan once beklemiyorum diyen bir arkadas vardi tahmini insallah dogru cikar cok isteriz erken aciklansin kazananlar bayram gibi bayram gecirsin bari
-
@shady1 Sorun olmazsa nereyi bekliyorsun hocam?
-
@inspectorasst İnşallah dediğin gibi olur bayram bizim için gerçekten bayram olur.
-
-
@wtpooh, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
@shady1 Sorun olmazsa nereyi bekliyorsun hocam?
Tmsf denetcilik kazandik cok şükür dostum.
-
@shady1 Hayırlı olsun darısı bizlerin başına