Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
@hayırlısııııııı ben değilim. En kotu mülakatimdi. Yaziliyi gecmek filan bir sey ifade etmiyor cok yasadik bunu
-
Ne zaman açıklanacağını arayıp soran var mı?
-
@gazi123 bize bi iyilik yap sen sor hocam
-
Güvenlik soruşturmasında dördüncü hafta,az kişi vardı daha ne kadar sürecek acaba?Bu arada meslekle ilgili hiç bilgisi olan yok galiba yönetmelik ve bir-iki forumda yazılanlar dışında
-
@del-piero burda kendimiz calip, kendimiz oynuyoruz hocam resmen
Surda az bi kisi sonuc bekliyo . 1 ay bile cok guvenlik sorusturmasi icin ama işte....
-
@shady1 sorarız hocam sıkıntı yok bi gelisme var mı diye sordum
-
@shady1 Benim gözlemlediğim ve bilgi sahibi olduğum kadarıyla çok iyi meslek hatta sene boyunca gelen ilanlar arasında en iyilerden biri bana göre..Guyda iki bin kişi olmasına rağmen 2 ayda başlayanlar var,buranın da başından beri işi hızlı yürüttüğünü düşünürsek sona gelmiş olabiliriz.
-
@del-piero ne yarin arayip ogrenecek misin gerek yok hocam biz bekleriz
Hocam katiliyorum cok iyi meslek de bizi almiycaklar gibi hissediyorum. Hayirlisi zaten alistim elenmeye
-
Verdiğimiz güvenlik soruşturması formları ilgili kurumlara gönderilmiş mi acaba bilen varmı?
-
Moral bozmak istemem ama şöyle de bir gerçek var arkadaşlar ... :
https:// forum. memurlar. net/konu/2290926/4.sayfa
Bu sayfa ÇSB mühendis alımları için ve 7 ay olmuş hala bekliyorlar. İnşallah bizimki de böyle olmaz... -
Arayan yok mu hala?
-
Rehberlik ve teftis kurulu ayrı birim ve sınavın yapılması açıklanması hızlı sekilde yapıldı. Umarım bu kadar sonuç da böyle hızlı olur.
-
Evet mülakat sürecinde insan ömrüne ömür katan bakanlıklardan birisi daha. Geçmişte yine sıkıntılı mülakat süreçleri yaratan bir bakanlık arkadaşlar. Süreci sabırla bekliyorsunuz ama biraz zaman alabilir. Mülakat içinde müfettiş alım mantığına uygun olmayan sorularla can sıkmışlar. Iktisat, maliye, muhasebe ve hukuk bilgilerine güvenemedikleri için olabilir diye düşünüyorum.
-
@antimülakat hocam nolcak bizim halimiz bi yamda sgk bi yanda çevre. Neye girsek açıklanmiyo
-
@shady1 sgk'ya anlam vermek güç ama çevre böyle bir yer. Uzman Yardımcılıkları özellikle bir yıl bekletildiği oldu. 2016'dan önce.
-
@antimülakat en iyisi B grubu hocam
-
@shady1 biz söylerken kimse dinlemiyor hatta kızıyorlardı
-
Güvenlik soruşturması formlarını teslim ettikten sonra Bakanlıktan aranan var mı arkadaşlar? Bilgi sahibi nasıl olucaz?
-
Biraz önce aradım. Güvenlik sorusturması devam ettigi icin biraz sürer dedi.
-
Öncelikle bu süreçte yeni olduğumu belirterek birkaç sorum olacak sizlere..
1- Soruşturmanın aylarca sürmesinin nedeni yalnızca evrak yoğunluğu, memurun keyfiyeti mi? Yoksa çok detaylı bir araştırmanın göstergesi mi?
2- Talep edilen 5 adet form hangi kurumlara gönderiliyor?
Kendi zannımca sıralarsam,
ÇSB-AnkaraEGM-ikamet valilik-ikamet il EGM-ikamet ilçe Emniyet veya
ÇSB-Başbakanlık-MİT-ikamet valilik-ikamet il EGM ... doğru sıralama nedir?