Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
@quietquiet bahsettiğin yaklaşık 10 yıldan beri ara ara tartışılan bir mevzu.. kesin olmuş gibi konuşuyorsun ama gündemde öyle bi konu yok. Kesin bilgi ise eğer nerden aldığını söylersen seviniriz...
-
-
-
İyice sarpa sarıyor iş...
-
@iktisadii34 kendin gündemde yok diyosun kendin haberi paylaşıyosun
-
@quietquiet evet haber gündeme bu sabah 8 de tekrar taşınmış .. sende sanki haftalardır konuşulan bi mevzu gibi bi tavırla konuşuyorsun..
-
@iktisadii34 boş boş konuşma.kaç gündür söyledik.bu mevzudan dolayı da açıklamama sebepleri çok yüksek.
-
@quietquiet tartışmaya girmek istemiyorum Umarım kısa zamanda açıklanır ...
-
Keşke bürokratlar biraz daha sağduyulu olabilse, vatandaşı düşünse...
Mülakatlardan hemen sonra sonuçlar açıklanıp bu sürece gidilseydi bu kadar insan beklemez ve ona göre herkes kendine yol çizerdi...
Bir şekilde hepimizin elini kolunu bağlıyor ve belkide çoğumuzu fazlasıyla mağdur ediyor bu süreç... -
@quietquiet ben bu paylaştığınızı yeni gördüm hocam. O zaman seçimden sonraya kalır ve hatta hemen sonra da açıklamazlar anca kendi düzenlerini kurduktan sonra biz akıllarına geliriz
-
2015 yılının mart ayında çevre ve şehircilik bakanlığı uzman yardımcısı ilanı verilmişti ve açıklanması işe başlama vs. çok uzun sürmüştü. O nedenle bu başlıktaki arkadaşlar beklentiyi düşük tutmalı maalesef...
İnanmayanlar memurlar sitesindeki "Şehircilik Uzman Yardımcısı Alım İlanı (21-22/04/2015)" başlığına bakabilir.
-
Arkadaşlar @islimbot çok önemli bi noktaya değindi. Çsb uzm yrd alımı 2015 te, 15 temmuz 2016 dan çok çok önce olmasına rağmen ohal vs yokken adayları 1,5 yıl yanlış duymadınız 1,5 yıl bekletmiş. Bu nedir abi ya..Gerçekten facia.. vatandaşın hayatından 1,5 yıl almak nedir..
Bu durumda 15 temmuz, ohal yalnızca ağır bürokrasinin sığındığı bi liman olarak görülüyor. Bu kurum oldukça ağır.. oldukça ne yazıkki......
Umarım bu kez bizi şaşırtır...yoksa durum çok vahim görünüyor... -
-
Arkadaş benim de merak ettiğim bir husus var. Kuruma 5 adet gvs formu teslim ettik. Bu formların hangi kurumlara gönderildiğini nasıl öğrenebiliriz? Ya da bir tahmininiz var mıdır bununla ilgili?
-
@iktisadii34, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
Öncelikle bu süreçte yeni olduğumu belirterek birkaç sorum olacak sizlere..
1- Soruşturmanın aylarca sürmesinin nedeni yalnızca evrak yoğunluğu, memurun keyfiyeti mi? Yoksa çok detaylı bir araştırmanın göstergesi mi?
2- Talep edilen 5 adet form hangi kurumlara gönderiliyor?
Kendi zannımca sıralarsam,
ÇSB-AnkaraEGM-ikamet valilik-ikamet il EGM-ikamet ilçe Emniyet veya
ÇSB-Başbakanlık-MİT-ikamet valilik-ikamet il EGM ... doğru sıralama nedir?@cevre88 hocam daha önce ben de sormuştum. Tahminim bu şekilde.Diğer arkadaşlardanda cevap bekliyoruz...
-
@iktisadii34
Hocam herkes emniyetten sonucun gelip gelmediğini araştırıyor. Diğer kurumlar hangileriyse, orada yaşanan süreçlerden kimsenin haberi yok. Acaba bakanlığın personel dairesinden bu bilgiye ulaşılabilir mi? -
@cevre88 doğru söylüyorsun hocam o halde pazartesi arayıp bizimle paylaşırsan seviniriz
-
@cevre88 hocam aradınız mı?
-
@iktisadii34 malesef bir sonuç alamadım
-
Yaşıyor musunuz millet