Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
@iktisadii34 hocam merhabalar, memuriyetin keyfiyeti olacağını sanmıyorum. Sorgulama detaylı yapılıyordur ayrıca yapılmalıdır da, bu yüzden süre kısa olmaz. Fakat tahminim güv. soruşturmasının yapıldığı tek kurum da biz değiliz. 2017’nin özellikle 9. ayından sonra bir çok kurum ilana çıktı, sınavlarını yaptılar ve güvenlik soruşturmasının yapılması için ilgili kurumlara gönderdiler. Yani formlar hangi kurumlara gönderiliyorsa muhtemelen gönderilen formlara göre bir sıralama yapılıyordur. Önemli olan çevre bakanlığı olarak kaçıncı sıradayız, güvenlik soruşturması başladı mı? Bu yüzden buradaki arkadaşlara önce de sordum, güvenlik soruşturmasının başladığına dair bir bilgisi olan veya bildiği olan varsa belirtsin, böylelikl bilir ve ona göre sürecine hazırlarız.
-
@iktisadii34, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
Öncelikle bu süreçte yeni olduğumu belirterek birkaç sorum olacak sizlere..
1- Soruşturmanın aylarca sürmesinin nedeni yalnızca evrak yoğunluğu, memurun keyfiyeti mi? Yoksa çok detaylı bir araştırmanın göstergesi mi?
2- Talep edilen 5 adet form hangi kurumlara gönderiliyor?
Kendi zannımca sıralarsam,
ÇSB-AnkaraEGM-ikamet valilik-ikamet il EGM-ikamet ilçe Emniyet veya
ÇSB-Başbakanlık-MİT-ikamet valilik-ikamet il EGM ... doğru sıralama nedir?2.soru da dahil olmak üzere cevabınızı bekliyorum arkadaşlar...
-
@iktisadii34, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
Öncelikle bu süreçte yeni olduğumu belirterek birkaç sorum olacak sizlere..
1- Soruşturmanın aylarca sürmesinin nedeni yalnızca evrak yoğunluğu, memurun keyfiyeti mi? Yoksa çok detaylı bir araştırmanın göstergesi mi?
2- Talep edilen 5 adet form hangi kurumlara gönderiliyor?
Kendi zannımca sıralarsam,
ÇSB-AnkaraEGM-ikamet valilik-ikamet il EGM-ikamet ilçe Emniyet veya
ÇSB-Başbakanlık-MİT-ikamet valilik-ikamet il EGM ... doğru sıralama nedir?2.soru da dahil olmak üzere cevabınızı bekliyorum arkadaşlar...
Bu süreçte tecrübeli arkadaşlar vardı ama ???
-
@iktisadii34 GVS büyük şehirlerde bile en fazla iki ayda sonuçlanıp ilgili kuruma ulaştırılır.
-
@engi̇n mevzuata göre, teorikte dediğiniz doğru fakat gel gelelim pratikte 8 ayı bulan soruşturmalar var. Bundan bahsediyorum ben.
-
Bu süreçte herkes yeni ve kimsenin bilgisi yok harika..
-
@iktisadii34 bu süreçte siz yenisiniz anlaşilan hocam. Çünkü bu sureç adami biktiriyo, duygusuzlaştiriyo, durgunlaştiriyo. Burda yapacak bi şeyimiz yok . Soruşturma da yapılıyo iste bazi kurum 3 bazi kurum 5 evrak ıster. Nereye gonderiyosa gonderiyo napalim yani bu aptal süreçte beklemekten başka bi şey yapilmiyo.
-
Evet bu süreçte yeniyim. Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim
-
@iktisadii34 hocam terslediysem kusura bakma ancak bu süreç malesef böyle cok uzun ve sabir ister. Girdigin sinavi unutup önüne bakman lazim yoksa yazik olur. O bekledigin mülakat olmazsa zamanin boşa gider . Surekli ders calisman gereken bi surec malesef
-
@iktisadii34 internete güvenlik soruşturması mevzuatı yazarsanız, hangi birimler yapar nasıl yapılıyor bilgi sahibi olabilirsiniz.
-
Arkadaşlar süreci bürokratlar açısından da degerlendirdigimizde haklı yanları olduğunu anlıyoruz. Alakası yoktur denilen kişiler bir anda bağlantısı yüksek fetocu çıkıyor. Pyd ve pkk ile ilişkili çıkıyor. Süreç sizler adına inanılmaz sıkıcı ve bunaltıcı bunun farkındayım ancak arada durum degerlendirmesi de yapmak gerek.
-
Son zamanlarda arayıp bilgi alan oldu öu arkadaşlar?
-
@shady1 çok fazla amerikan filmi izlenmiş
Hey dostum neden kendine bir iyilik yapıp, kahve almıyorsun. -
@hydr ben mi amerikan filmi izlemişim niye öyle dedin anlamadım hocam
-
Güvenlik soruşturmasında yedinci haftaya giriliyor hiç haber alan yok sanırım,daha ne kadar sürer ki acaba?
-
@del-piero arayip sormak lazim
-
@shady1 Aynen numara vardır sende,iyi haberler bekliyoruz:))Şaka bir yana şu an kurumda değildir ki iş,soruşturma yapılıyor..Ayrıca neden herkes aramaya çekiniyor başından beri onu da anlamadım,ben 2-3 sefer aramıştım..sonuç vereceğini bilsem yine ararım ama verecekleri cevabın ''soruşturma sürüyor,bekleyin'' olacağından eminim neredeyse..
-
Güvenlik soruşturması kapsamında evine gelen oldu mu acaba?
-
@click Emniyetten mi geldiler hocam?Bize uğrayan olmadı
-
Güvenik soruşturmaları hala devam ediyormuş