Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
Malum hain örgütün 17 aralık olaylarından önce dersanesine gitmiş olmak soruşturmaya olumsuz etki eder mi ?
-
@iktisadii34 duruma göre değişiyor. Obejektif değerlendirme yöntemi söz konusu olursa elbette yaptığınız olumlu yansır ancak bazı mevzuyu idrak edemeyen bürokratlara denk gelir iseniz kendi makamlarına duydukları endişe dolayısıyla kararlarında net tavır sergileyemeyebilirler.
-
@antimülakat hocam bu kurumda sorusturacak birileri vsr mi 2ay oldu mulakat biteli. Bununla ayni tarihte ilana cikan tcdd ve kik sonuclandi bile
-
Cumhurbaşkanımızın " bürokratların işleri hızlandırması lazım şikayetleri takip ediyorum" gibi açıklamaları umarım bizim sürece de olumlu yansır.
-
@shady1 maalesef yok hocam. Geçmiş dönemde de Çevre sonuçları geç açıklıyordu.
-
@antimülakat dediğiniz gibiyse Cumhurbaşkanımızın ağır büroksi deyimi ile işaret ettiği kurumlardan biri de ÇSB diyebiliriz. Şu aşamada her birimiz CİMER ve BİMER e bu durumu bildirerek (belki de ortak bir metin ile) dikkat çekmiş oluruz. Şu durumda elimizden gelen tek şey bu gibi görünüyor. Ne dersiniz?
-
@iktisadii34 Bimer ve Cimer in en kayıtsız kaldığı konuların başında sınav sonuçları ve ilanlar geliyor maalesef. Denenebilir mi elbette ancak sonuç almak kolay değil.
-
Hiçbir şey yapmamaktansa farkındalık yaratmak adına bence yapılabilir. Çünkü yapılabilecek tek şey bu görünüyor. Ortak karar alıp harekete geçmek yerinde olur diye düşünüyorum. Hatta Mühendis alımı forumundaki arkadaşlarla da irtibata geçilip ortak metin yazılabilir.
-
Elli kusür kişi var ve güvenlik soruşturmasında sekizinci hafta!..Bir sekiz hafta daha belirsizliklerle dolu geçmez umarım..
-
@del-piero duyduğuma göre 5_6 ay sürebilirmiş önceden boyle olmuş
-
@shady1 eve gelme muhabbeti nedir eve mi geliyorlar ? Guvenlik sorusturmasi kapsaminda polis mi geliyor
-
@slutsky normalde müfrlettişliklerde eve gelirler ama çevre gelmiyo sanirim cunku hic konusulmadi . Eve polis gelme olayi da guvenlik sorusturmasi kapsaminda oluyo. Birden cok kurumu kazananlara her seferinde gitmiyolar . Bi kez gidiyolar sonrakiler evrak ustunde oluyo. Polisler Eve geldiklerinde etrafa soruyolar adayi, Isterlerse adaya da soru soruyolar bi form var ellerinde onu dolduruyolar .
-
@shady1 Bence burası mayısta,hadi en geç bayram sonrası işbaşı yaptırır ..Güvenlik soruşturmaları sonuçlansa hemen açıklanacağını düşünüyorum fakat orada da taşerona takıldık heralde!Arada bizimkilerle de ilgilenen oluyordur umarım:)
-
@del-piero taserona da teftis kurulu bakacak degil ya hocam bence o bizi etkilemez ama emniyetteki sorusturma dosyasi coksa o sıkıntı. Ama guvenlik sorusrurmasi icin bazilari bilmiyo olsa da emniyetin 2aylik suresi var. Bizde de 2 ay doldu
-
@shady1 bu polisin eve gelmesi istisnasız mı shady'cım, bazı illerde doğrudan evrak üzerinde yapılma ihtimali var mıdır
-
@shady1 ''Taşerona takıldık'' derken işin soruşturma kısmını kastediyorum:)Emniyetle bitmiyor ki iş..Emniyetten savcılığa,savcılıktan valiliğe,valilikten kuruma..evraklar '80 günde devr-i alem' yapıyor resmen:)Sonumuz hayrola..
-
@accosator accossatorcum bilmiyorum ki oluyodur belki . Bana bi kez geldiler o da spk da . Sonra ne gelen var ne giden zaten spk da olmadi o ayri konu
-
@del-piero emniyetten vallilige olmali savcilik yok arada
-
@shady1 :):):) bana da ne gelen var ne giden üstelik yıllardır giriyorum ben, bir ara gidip sorsam iyi olur emniyete aslında
-
@accosator ben bu forumda bir yerde okudum sanki ilden ile değişiyormuş bazıları eve gidiyormuş bazı iller direkt evrak üzerindenmiş ama net de bilmiyorum