Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
@mirliva tweet atmak isteyenler için hastag : #TekeTekÖzel
-
İlan tarihi: 03.11.2017
Yazılı sınav tarihi: 23.12.2017
Sözlü sınav tarihi: 26.01.2018
Bugün: 24.12.2018
Saygılar! -
Mantıken bizimle alakası yok biliyorum ama yerel seçimleri bekliyor olabilirler mi?
-
@üçnokta inşallah beklemiyorlardır
-
Arkadaşlar canınız sıkıldıkça şunu memurlarda haber gönderden gönderebilirseniz hiç degilse bir dahakine bakanın adını geçirmiş olalım.
Başlık: 1 Yıldır Açıklanmayan Alım
Kurum: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımıİlan tarihi: 03.11.2017
Yazılı sınav tarihi: 23.12.2017
Sözlü sınav tarihi: 26.01.2018Bu haksızlığın çözümü için Sayın Bakanımız Murat Kurum'un yardımını istiyoruz.
-
Memurlar haber yaptı aslında ama o da işe yaramadı. Keşke tek bi başlık altında ilan yapılsa
-
Ben arkaya arkaya mesaj atmayı denedim memurlarnete ama zaten haber yaptık biz diye cevap attılar:(
-
Yani alt başlıklar altında da olsa 2 kere haber yaptılar. O da kar etmedi. Bi neyi beklediklerini öğrensek de ona göre hergün hergün siteye girip durmasak
-
Bugün itibariyle mülakatlar biteli 1 yıl oldu. Belki bu cuma bir umut
-
Aa yok karıştırdım 26 ocakta 1 yıl olacak
-
Bakanligi ariyor musunuz?
-
@inspectorasst ben arıyorum ama bi haberleri yokmuş.
-
@hayırlısııııııı ayni cevabi aliyoruz ordan da aramaya devam edelim
-
@hayırlısııııııı, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
re hergün hergün siteye giri
Herhangi bir şey bekledikleri yok bence . Bakan a sunuldu ve o anlık beklesin dediği muhtemelen doğrudur. Sonrasında gidip bakana "Sayın Bakanım böyle böyle biz bu cocukları 1 yıldır süründürüyoruz unuttunuz sanırım" diyebilecek cesareti olan kimse olmadığı için bir olay olmadan bakanın önüne bir daha gelmeyecek bence. Millet olarak günü bitirmenin derdinde olduğumuz için malesef bence durum böyle
-
Bakanlığın önünde kendimizi zincire vursak güzel bir olay olur:D
-
Ankarada olan akadaşlar bakanlığa gidebilir aslında en azından teftiş kuruluna gidip durumu anlatabilir
-
@hayırlısııııııı kesinlikle. En azından birileri ile konuşsa. Ben de bakan beye konunun hatırlatılmadığını düşünüyorum. Herşey bitmiş soruşturma tamamlanmış kazananlar belli sadece bir imza noktasındayız
-
Bir sene geride kalıyor ve hiçbir açıklama yok. Bu insanların hayatını bu kadar hiçe sayan bir kuruma atandıktan sonra maaş dışında hiçbir şey beklememek en güzeli. Muhtemelen yardımcılıktan müfettişliğe geçişte de olabildiğince süreci uzatıyorlardır.
-
https:/ /www.memurlar.net/haber/603316/cevre-uzman-yardimciligini-kazananlar-7-aydir-bekliyor.html
kazansanız bile bu durum yaşanabilir
-
@islimbot o sürecin hepsini belirsiz geçirmeyelim daha iyi gözüyle bakıyorum:D