Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
Arkadaşlar zaten mantıksız bir sürecin içindeyiz. İlk başta kazananları ilan edip sadece onların soruşturması yapılmalıydı ama boşu boşuna kazanmayanların da soruşturması yapılıyor. Bu durumda bütün soruşturmalar bitmeden sonuçlar açıklanmaz ki tam tersi olacak olursa zaten herkese başlatmazlardı kazananlar ilan edilip bu sürece gidilirdi
-
@iktisadii34, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
@shady1 Neticede 20 kişi alınacak. 60 kişinin soruşturmasının bitmesinin beklenmesi saçma değil mi? 59 u bitti diyelim kalan 1 kişi ve o kişinin de ikamet istanbul diyelim ve aylarca sürdü . 1 veya 2 kisi için 59 kisinin bekletilmesi saçma olmayacak mı?
hukuk bilen biri bunları yazmamalı diye düşünüyorum. 1 kişi için dahi olsa adaletli olmak gerekir, herkes emek veriyor.
-
@bulut_xw sayın hakim, savcı bey idrakinizde problem var öyle sanıyorum. Demek istediğim hak kazanan 20 kişinin olumlu çıktığı takdirde beklemenin ne anlamı var? Bunun hak hukuk emekle ne ilgisi var hakim bey ?
-
Arkadaşlar aramızda sürekli mülakat ve soruşturma evrelerini konuşuyoruz da peki meslek hakkında tam olarak bilgisi olan var mı?Özellikle turne süreleri ve kurum müfettişlerinin iş tatmini konusunda
-
@del-piero ben soyliyim senede 4 ay turne oldugunu söylediler. Rahat olduguni da ogrendim. Is tatminini bilmiyorum. Ben bundan cok umutluydum ama o mulakattan sonra bir sey beklemiyorum artik. Şaka gibi bi mülakatti . Bi kamera eksikti şaka için. Bu mulakati iyi geçen var mi cok merak ediyorum. Sorulan sorulara bir bir cevap verdim diyen var mi ?
-
@shady1 Belki gizli kamera vardır ve olumlu sonucu görünce bunun bir şaka olduğunu anlarsın:)Mülakatlardaki tek belirleyiciliğin 'soruları doğru yanıtlamak' olduğunu düşünmüyorum,sırf bunun için bu kadar umutsuz olma bence..Ben de bir araştırma yapayım dedim biraz önce memurlar'da da 4 ay yazmışlar,maşallah az değilmiş:)
-
@del-piero dostum tabii ki sorulari yanitlamak tek olcut degil ama o sorulari duyunca insan ister istemez bi bozuluyo yuzu dusuyo. Yanitlasak fena olmazdi. Ayrica mulakat degil bildigin sorguydu benimki
-
@shady1 Yarım saat civarı süren mülakatta bazı anlarda zorlanmamız normal gibi,hayırlısını diliyorum..
-
@shady1 benimki de sorguydu resmen. Şaşırmadım değil yani.. yalnızca biz miyiz böyle düşünen?
-
@iktisadii34 herkese boyle yaptilar hocam. Artik ne amaçliyolarsa
-
@shady1 başka kimseden ses çıkmayınca birkaç kişiden ibaret olduğunu düşündüm bende
-
Ne zaman aciklanir arayip bilgi alan var mi acaba
-
Arkadaşlar benim mülakatım da aşırı iyi geçti diyemem yani. Türkiyenin coğrafi konumu hakkında bilgi istediler mesela. Tamam bunlar bilmemiz gereken şeyler ama bu tip soru sorulacağını beklemediğim için insan birden bocalıyor uzaya gönderdiğimiz ilk Türk uydusunuz adını sormuşlardı mesela. Sanki bunu bilen biri çok iyi bir müfettiş olacak. O yüzden ben mülakatta verdiğimiz doğru cevaplarla işe alınma olasılığımız arasında doğru orantı olduğunu düşünmüyorum.
-
@hayırlısııııııı bana da quantum uydusunun adini ve kimin gonderdigini sordular. Ne alakaysa allahim
-
Arkadaşlar sonuçlar ne zaman açıklanır bilgisi olan yok mu. Emniyeti arayıp soran var mı dosyası gitmiş mi diye
-
@hayırlısııııııı hocam siz gercekten umutlu musunuz bundan
-
@hayırlısııııııı hocam siz gercekten umutlu musunuz bundan
-
@shady1 umutlu musunuz derken kazanıp kazanmayacağımdan mı?
-
@hayırlısııııııı evet
-
@shady1 nedenki herkesin bi umudu var sonuçta yazılı sınavı geçip sözlü mülakata kalanmışız. Siz umutlu değil misiniz