Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
@keynesgiller kimse girmiyo. burda mulakat mi varmis ne mulakati
-
İyi akşamlar arkadaşlar. Mülakatlar bugun itibariyle bitti heralde ben foruma yeni üye olduğum için şuan yazabiliyorum. İnşallah herkesin mülakatı iyi geçmiştir hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Bildiğim kadarıyla önce sonuçlar açıklanıp sonra güvenlik soruşturması başlatılacak. Bu konu hakkında mülakata girdiği zaman bilgi alabilen oldu mu?
-
@hayırlısııııııı bunu nerden ogrendiniz hocam . Su gunlerde hep tersi oluyo cunku . Once sorusturup sonra acikliyolar
-
Ben de öyle biliyorum . Önce ön güvenlik soruşturması yapıp daha sonra mülakat yapıyorlar.
-
mülakat ne zaman açıklanırmış ? bilginiz var mı arkadaşlar
-
Hangi bölümlerden girdiniz hocam bu arada
-
@shady1 yani ordaki görevliye sorduk o da çok kesin bilgim yok ama zaten güvenlik soruşturmanızı başlatıyolarsa kazanmışsınızdır dedi.
-
@hayırlısııııııı cok takilma buna derim
-
Masallah mulakat bitince burasi hareketkenmis. Mulakat gunlerinde sinek avliyoduk
-
Csbye helal olsun gerçekten tebrik etmek lazım milli eğitim bakanlığından sonra en hızlı kurum galiba.
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturması için mail geldi heralde herkesten istiyolar
-
@hayırlısııııııı nasıl bir mail geldi hocam bana gelmedi mail
-
En son bitirdiğiniz okul bölümünde sicil no var. Diploma numarasını mı yazacağız arkadaşlar?
-
Şimdi telefonla da aradılar. Sicil noyu sordum. Boş bırakın dedi pınar hanım. Herkese güvenlik soruşturması yapılacakmış sonra kazananlar açıklanacakmış.
-
2 -3 ay sonra açiklanir o zaman
-
Nufus cüzdanı sureti yerinde sayfa no yazıyor orası sıra no olcak heralde. Bi de öğrenim durumu yerine ne yazdınız ben mezun olduğum okulu bölümü yazdım
-
@civilengineer11 sicil no ya é devletten bakabilirsiniz
-
Bu arada;
- kütük no=aile no
- sayfa no=sırada
''nüfus cüzdanını onaylayanın'' imzası ve mührüne ne yazdınız?
-
@del-piero, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
Şu süreçte en çok telefonu açan kadına ve yanındakine verilen paraya acıdım..Bu arada;
- kütük no=aile no
- sayfa no=sırada
''nüfus cüzdanını onaylayanın'' imzası ve mührüne ne yazdınız?
*Sayfa no=sıra no olacak..
-
@del-piero hocam orayı boş bırakcaksınız belgeleri kim teslim alıp onaylayacaksa o imza atacak