Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
Hocam Torpilden yakınırken "şahsım muaf olmayacak" demen itiraf gibi bir açıklama olmuş. Öyle değilse bile öyle anlaşılıyor.
Benim ikamet İstanbul. Gvs için eve kimse gelmedi ama maaşallah bazılarına müfettişler ev ziyaretine gitmiş. Anlaşılan kazanamadım ve kazananlara yapıyorlar bu mereti. -
@antalcid merhaba, gvs herkese yapılıyor size de muhakkak uğrarlar ama ben de ev ziyaretine şaşırdım. Yanlış anlaşılmak ve anlaşılmamak icin sekilden şekile girmek modern zamanların vebası. Sağlık olsun hocam arkadaşların canı sağolsun. Hayırlısı olur insallah. Selametle
-
@laklakan Hem sınavı kazanamadığını söylüyorsun hem de eve ziyarete geldiklerini söylüyorsun.. uygunsuz üslup
-
@iktisadii34 dostum sen beni yanlış alıyorsun diğer arkadaşlar da mesaj atıyor bana senin yanlış anlaşılmalarından dolayı. Lütfen yazdıklarımı daha dikkatli okuyuver. Bana gvs için geldiler ev ziyaretine gelmediler. Yukarıda bir arkadaş kendine geldigini söyledi ben de buna şaşırdığımı söyledim. Sakin hocam biraz
-
@laklakan Sadece yazılı sınavı geçenlere gvs yapılıyor sen sınavı zaten geçememişsin ne konuşuyorsun hala yol al hadi boş yapma!
-
@iktisadii34 dostum ben geçtim yazılı sınavı
-
Şu sayfada ne gereksiz muhabbet yapiyosunuz ya. Biz de noluyo diye bakıyoruz. Süreçle ilgili konusacaksaniz konusun, yoksa susun.
-
@laklakan ne gereksiz bi insansın ya.. devletim için üzülüyorum böyle boş insanlar haketmiyor bu görevleri..sus artık lütfen..
-
Arkadaşlar birbirimize karşı uslüplerimize dikkat etmekte fayda var, süreç uzadı herkes gergin biliyorum ama belki daha uzun bir süre buradan yazışarak haberleşicez. Evlere ziyaret oluyor, bunları bir kaç arkadaş yazdı diye onlara yüklenmek, yalan söylüyorsun demek hoş değil. Belki önümüzdeki günlerde sizlere de ziyaretler olacak, o zaman yalan olmadığını anlayacaksınız. Güvenlik soruşturması kapsamında evlere gidiliyor, belki kazananlara gidiyorlardır belki herkese gidiliyordur. Bunu sonuçlar açıklandığında anlayabiliriz. Bu forumda bunlara takılmaktan ziyade herhangi bir gelişmeden haber alındığında paylaşmanın faydası olur. Bakanlık yaklaşık olarak 8 ay önce mülakatını yaptığı 28 tane mühendis alımını daha sonuçlandırmadı. Bizim sonuçlar onlara bağlı olmayabilir ama süreç ortalama olarak bir fikir veriyor bence. Bakanlığı aramanın bir fayda getirmediği ortada, aradığımızda onlar da bekliyoruz diyorlar. Eğer evlerine ziyarete gelenler paylaşırsa bizler de sürecin devam ettiğini anlar, kendimizi ona göre hazırlarız.
-
@antalcid Ev ziyaretine bana gelindi ama buradaki başka kimseye gidilmemiş hocam bu olumlu ya da olumsuz bir şey ifade etmez bana göre.
-
@seracer hocam ev ziyareti güvenlik soruşturması kapsamında mı oldu yoksa direk olarak kurumdan mı geldiler bilgi verebilirmisiniz?
-
@sorgusuzsualsiz Kurumdan müfettişler geldi
-
@seracer hocam nasıl bir ziyaretti eğer sakıncası yoksa bize içeriktende bahsedebilir misiniz?
-
@seracer hangi bölüm mezunu oldugunuzu niye israrla söylemiyosunuz ?
-
@seracer hangi bölümdü ?
-
Zaten bize direkt bakan geldi. Gelirken Yaninda da basbakani cb yi flan da getirmiş. @seracer
-
@sorgusuzsualsiz Hocam her ne kadar ben aynı fikirde olmasam da bazı arkadaşlar bu ziyareti aday için olumlu bir işaret olarak görmekteler. Aynı branştaki adayların moralini bozmamak amacıyla branşımı açıklamayacağım, çok da önemli olduğunu düşünmüyorum zaten. Daha önce de söylediğim gibi sohbet havasında bir ziyaretti bizi daha yakından tanımak amaçlı.
-
#seracernolurbölümünüaçikla
-
Seraceri tanımıyorum ama çok büyük ihtimal mimarlıktan girmiş sınava.
-