Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
@wtpooh girsen niye girdin , bu bizi birakir baska yere gider; girmesen niye girmedin arkadaslarin girmis.
Ne yapsak yaranamiyoruz . -
Bazılarımız hala güvenlik soruşturmalarının devam ettiğini sanıyorlar!Benim önerim süreci kısaltma çabası değil,bilgi edinmek amaçlıydı..Çözüm aradığımız nokta 'bekliyor oluşumuz' değil 'belirsizlikler'..Neyse belirsizlikten muzdarip olan pek kimse yok anlaşılan bu başlıkta..Gelmek bilmese de sürecin sonuna kadar 'timsah mod' takılmak bu başlık için en iyi seçenek..
-
@del-piero, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
Bazılarımız hala güvenlik soruşturmalarının devam ettiğini sanıyorlar!Benim önerim süreci kısaltma çabası değil,bilgi edinmek amaçlıydı..Çözüm aradığımız nokta 'bekliyor oluşumuz' değil 'belirsizlikler'..Neyse belirsizlikten muzdarip olan pek kimse yok anlaşılan bu başlıkta..Gelmek bilmese de sürecin sonuna kadar 'timsah mod' takılmak bu başlık için en iyi seçenek..
Kardeş yapalım ne istiyorsanız. Celal beyin mail adresi var at bir mail altına benim adımı da yaz. Arayın bakanlığı randevu alamaya çalışın bakandan veya yetkili birinden ben Ankaradayım gelirim. Dilekçe verin ben de imzaların. Bimer' e yazın. Ama alacağınız cevap belli yani. Üzücü ama ülkemizde böyle maalesef. Yani bir de bunu düzeltmek için uğraşmaya gelene kadar o kadar aksaklık varki yani günün sonunda başka şeylere üzülmekten o kadar beklediğine üzülmüyorsun.
Özetle buyrun ne yapmak istiyorsanız yapın benden tam destek. (twitter garip) Sevgiler saygılar.
-
Arkadaşlar, ilk başvuruda 2 adet referans istenmişti referansı aranan oldu mu? Benim referanslarımdan biri yurt dışına çıktı diğeri hattını değiştirmek zorunda kaldı.
-
Referanslar aranmaz hocam. Onlar zaten referans, arandığında olumlu döneceklerdir diye kurumlar referansları aramaz.
-
@click mevzuatta öyle bi ibare mi var hocam?
-
@click orasi bilinemez sgk vmy gibi teftis kurullari ariyor buranin arayip aramadigini bilgi sahibi olmadan konusmak doğru değil
-
3 ayi geçmişiz hala referans arandi mi diyosunuz ya valla . Sürecin bitmesi gerekiyodu çoktan. Daha somut adimlar lazim . Somut adima geldi mi yoksunuz burda sacma sapan sorular soruyosunuz.
Ankara da olanlar gidip sıkıntıyı anlatsa keske . Boyle bi seye sehir disinda olmama ragmen ben de destek veririm.
-
@shady1 bir çok kurum sınavında referanslar aranmıştı buda sürecin bir parçası en azından sürecin işlemesiyle ilgili bilgi sahibi olabilirdik. Somut adımdan kastınız nedir?
-
Arkadaslar bence sürecin sonlarına yaklaşıldı. Çünkü kurumdan bazı arkadaslara ev ziyaretine gelinmiş. Ev ziyaretleri bence artık son aşamadır. Bundan sonra kazanan adaylar için imza süreçlerinin falan yürütüldüğünü tahmin ediyorum.
-
@bleda bana hala gvs için gelen olmadı. Başka ev ziyaretine gidilen kimse olmuş mu hocam?
-
ben dolaylı olarak bir kişiye mühendis bir arkadasın evine gidildiğini duydum. Bir arkadas da bu forumda yazdı kendi evine müfettişler gelmiş diye. Başka bilgim yok
-
@antalcid Yanlış takip etmediysem şu ana kadar hep mühendislerin evine gidilmiş.
-
Arkadaşlar B grubu kadrosu için 12 ocakta evrağı verdiğim başka bir bakanlığı aradım daha GVS nin bitmediğini söyledi. 02 şubatta verdiğimiz bu bakanlıkta da büyük ihtimalle bitmemiştir diye tahmin ediyorum. Bilgi olsun diye yazayım dedim.
-
Arkadaş sürecin hızlanmasını istiyorsak öncelikle adım adım gidip nerde tıkandığını çözmemiz lazım. Öncelikle güvenlik soruşturmalarında süreç tıkanıyor. Hatta bazen yanlış birime memur hatası ile gönderilip aylarca bekleyebiliyor. Bu sebeple hepimiz öncelikle bulunduğumuz ilçe emniyet müdürlüğüne oradan alacağımız bilgiye göre il emniyet güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması şube müdürlüğüne gidip dosyalarımızın ilgili kuruma gönderilip gönderilmediğini öğrenip, gönderilmedi ise süreci hızlandırmalıyız. Eğer hepimizin ki gönderilmişse son gönderilen tarihten itibaren yaklaşık normal şartlar altında bir buçuk iki ay sonra açıklanır mülakatlar. Ama seçimler dolayısı ile bu süreç yürür ancak nerde kaldığını biliriz en az. Muhtemelen bence aramızdan bir kişinin veya bir kaç kişinin güvenlik soruşturması oradaki memurlardan kaynaklı olarak uzadığından süreç tıkanıyor. Hepimiz bence ilk olarak bir güvenlik soruşturmasının gönderilip gönderilmediğini yoklasa faydalı olur
-
@antalcid gvs bitmediyse kalkıp gidip emniyete bastırcaksın benim işlemlerimi bitirin bekliyorum kaç aydır diye. Gidince sürece müdahale edemezsin zaten sadece hızlanır süreç. Başka bir konuyla uğraşmayıp aciliyeti var diye bitiriler hemen
-
@xmfor hocam sizin gvs ne durumda peki?
-
Ben görüştüm emniyet kuruma göndermiş. Taa bir buçuk ay önce falan.
-
Arkadaşlar gvs durumunu bilenler yazsa bi. Benimki de yaklaşık 20 gün önce kuruma gönderilmiş
-
Bu kadar zaman gvs mi kalir yapmayin. Kalkinma da yazili ve sozlu yapti butun sureci 3 ayda bitirdi. Bunda gec kaldilar artik.