Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
@shady1 dosyanın ne zaman geldiğine dair bilgim yok hocam. Ayrıca ev ziyareti olmayacağını söyledi polis. Gerek yok buradan hallediyoruz dedi. Evine polis veya bakanlıktan müfettiş gelen var mı??
-
Bana herhangi bir gelne olmadı fakat evene gilinenler olmuş diye dedikodular var
-
Erken seçimin bu sürece etkisi olabilir mi?
-
@iktisadii34 olumlu anlamda mı yani
-
@hayırlısııııııı olumlu veya olumsuz bir etki...
-
Şurda 3-5kisiyiz resmen . Kimsenin de umursadigi yok bizi hale bakin!
-
@shady1 shady'cım erken seçim başlığına gelsene sen :):)bitter yeseydin bunlar başına gelmezdi :):):)
-
@accosator, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
@shady1 shady'cım erken seçim başlığına gelsene sen :):)bitter yeseydin bunlar başına gelmezdi :):):)
bu saatten sonra bi yere gelmem Hadi iyi geceler
-
@shady1 aslında 60 kişinin 60 ıda bu sayfayı, yazılanları içerden veya dışardan adım adım takip ediyor hocam.... Zor değil arkadaşlar bi hesap açıp buraya katılmak veya bir mesaj yazmak.........
-
Bence sürece etkisi olumsuz olacaktır, en azından güvenlik soruşturmaları tamamlanmamışsa tamamlanma süreci uzayacaktır.
-
Napalım biz ölelim mi
-
@sorgusuzsualsiz bana da öyle geliyor ama inşallah tam tersi olur
-
Arkadaşlar eğer bu iş seçimden sonraya kalırsa alımın iptali söz konusu olur mu?
-
Aslında biraz sesimizi duyurabilsek diyeceğim ama zaten sayımız çok az onun için dua edelim, bir mucize olsun ve bu ay sonuna kadar açıklansın aksi taktirde seçimden sonraya kalacaktır. Muallakta kalmak çok zor hiç birşey için plan yapamıyoruz.
-
@sorgusuzsualsiz keşke olsa fakat bu ay sonu imkansız çünkü sadece benim soruşturmanın bile polisin dediğine göre en az 15 günü var
-
Arkadaşlar kendi aramızda bi yoklama yapalım mı ne dersiniz? En azından kaç kişinin aktif olarak takip ettiği ve ÇSB MY beklediği anlaşılır ve ona göre ortak hareket edilebilir.
-
ÇSB MY yi bekleyen biri olarak : “ 1 “ diyerek burda oldugumu bildiriyorum. Katılımınızı bekliyorum...
-
Ben varım biliyosun
-
+1 Ben de takip ediyorum.
-
+1 ben de varım