Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
-
@iktisadii34 Dediğim gibi bir ev ziyareti ve sohbet havasında gerçekleşti. Daha yakından tanımaya yönelik gerçekleştirdiklerini düşünüyoruz.
-
2 ay önce müfettişlerin ev ziyafeti yaptığı bilgisini aldık. Topu topu 10 kişi olabildik burada ve bu 10 kişiye bu kadar süre zarfında ziyaret olmadığına göre alınacak 20 my arasında olmadığımızı mı anlamalıyız arkadaşlar ?
-
10 kisiden 1 kisiye ev ziyareti yapilmasi ilginc geldi bana. Baska kimseye yapilmamasi ..... Enteresan.... Bi kac kisi olsa neyse diycem de... Diger kurumlarda evine gidildigi halde alınmayan biliyorum. O yuzden bu bi gosterge degil. Ama gidilecekse herkesin evine gidilmesi gerekiyodu . Bakanligin uygulamasi gercekten boyleyse eger tasvip etmiyorum.
-
@shady1 hocam başka kimselere gidilip gidilmediğini bilemiyoruz malum 60 kişiden sadece 10 kişi burada ...kalan 50 kişi içinde gidilenler oldu belki...
-
@seracer bölümünüz nedir ?
-
Bence seracer bizi trollüyo
-
Burada mevcut 10 kişiden Ankara'da ikamet eden var mı ?
-
ben
-
@bleda Size gelen olmadı anladığım kadarıyla hocam
-
ALLAH RIZA İÇİN LÜTFEN dışarıdan takip eden arkadaşlar hesap açarak (zor değil) gelişmeleri paylaşıp bizi aydınlatabilir mi lütfennn....
kafam allak bullak oldu yeminle🤯 -
gelen olmadı arkadasım
-
@gazi123, içinde söyledi: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2017 Alımı
@seracer bölümünüz nedir ?
Bölümünüz ne hocam @seracer
-
Arkadaslar birakin bu arkadasa cevap vermeyin. Koskoca bakanlik tek kisiye ev ziyareti yapmış ! inanirsaniz tabii . Yani ne anliyosunuz böyle bi is yapmaktan, Hosunuza mi gidiyo insanlari kandirmak ? Baska isiniz mi yok sizin .? Ne ilginc insanlar var şu hayatta.
-
@shady1 evet hocam bana da mantıksız geliyor emin olmanın tek yolu bakanlığı arayıp bilgi almak... ortaya çıkar o vakit trol olup olmadığı..
Öyleyse eğer yapmayın arkadaşlar böyle hareketler yazık günah bizleri de etkiliyorsunuz... -
Arkadaşlar ben trol falan olduğunu hiç düşünmüyorum,bu kurumda bence liste dahi hazır..Soruşturma aşaması çoktan bitti bana göre en azından kurumu ilgilendiren tarafı..
@Shady1 görüyorum seni orda burda ikisi de olsa Çevre'yi mi seçersin BTK'yı mı:)) -
@del-piero her sey hazirsa niye aciklamiyolar dostum sence? Bana bu sorulari mülakatta da soruyolar sadece gülüyorum onu mu bizi mi diyolar ben de siz ne diyonuz diyorum icimden sanki herkes aldi da secim yapiyorum . Sonuçta ne o aliyo ne de bu aliyo ben yine sinavlara devam ediyorum
Peki sen hocam ? -
@del-piero Bu arada sorunun cevabini imzamda bulabilirsin
-
@shady1 Ufak bir prosedür kalmıştır..Hatta tek bir imza dahi bekliyor olabilir..Ya bırak şimdi politik yanıtları şurada biz bizeyiz:))Ben Çevre'yi seçerdim heralde..Başlık sinameki ama biraz bakıp araştırdığımda çok iyi kadro olduğunu düşünüyorum..
-
@del-piero katılıyorum güzel kadro ben de burayı secerim de bunlarin beni seçeceğini pek düşünmüyorum
-
@shady1 Orasını da biz düşünmeyelim artık,işin üstümüze düşen kısmı geride kaldı