27 Nis 2018 23:19

Selam,
Bir kaç haftada bir girip bakıyordum yazdıklarınıza daha fazla dayanamadım yazayım dedim. "Siz" diye hitap edeceğim "biz" i kastedeceğim yani hepimizi şahsım muaf olmayacak. Daha başvuru için kpss puanınız yettiğinde babanız amcanız dayınız teşkilatlara ulaşmaya çalıştı tanıdık parti kollarıyla temasa geçmek için telefonla sağı solu aradı, bizim kızı oğlanı yeğeni nasıl yerleştiririz diye türlü yollar aramaya koyuldu. Belki siz istemediniz lanet ettiniz ama toplum içerisinde aile ortamında arkadaşlar arasında kahve toplantılarında çay sohbetlerinde cami önlerinde rakı masalarında her neredeyse ahlak abidesi kesilen aileniz akrabalarınız sizin bir yerlere gelmeniz için uğraştı. Siz bilmeseniz bile. Burda 10 kişi olduğunuzu söylüyorsunuz. 2 kişi yerleşse diğer 8 kişi nefret duyacak onlardan. Dişlerinizi sıkacaksınız neden ben değil diye. Torpili sağlammış diyeceksiniz. İnanmayacaksınız o kişi siz olmadığınız için o kişinin o görevi hakettiğini. Çünkü siz varsınız siz olmalısınız ve siz hakediyorsunuz. Kazandığınızda size adam ayarlamaya çalışan araya adam sokmaya çalışan en cılız insan bile yüzünüze bakıp aşağılayıcı bir şekilde bizim torpil işe yaradı diyecek ve siz bunu keyifle karşılıcaksınız aşağılandığınızın farkına varmadan. Neyse arkadaşlar siz benim hastalıklı olduğumu varsayın veya hasta olmadığımdan kuşkunuz olmadığı vaziyette hayatınıza devam edin.

Merak edenler için güvenlik soruşturmasına geldiler bir ay kadar önce.
Merak edenler için teknik kadro adayıyım.
Merak edenler için İstanbul'da ikamet ediyorum.
Merak edenler için açıklanan sonuçlara göre yerleşemiyorum.

İnançlıysanız hayırlısı olsun
İnançsızsanız bol şanslar