Açıköğretim sınavlarına nasıl çalışıyorsunuz?
-
@burcuburcu iibf bölümlerinden okuyorsanız yaparsınız ama benim gibi tarım okuyorsanız sıkıntı alanı bıraktım buna çalışıyorum pırasa-lahana-kavun karpuz
-
@guyan-gelmiş neden tarım okuyorsunuz merak ettim bir de neyini soruyorlar sınavda?
-
@hgrotius ziraat mühendisliği gibi bir niyetim var çalıştığım kurumda ihtiyaç var ama 2.planda benim için öncelik alan. Neleri sormuyorlar basit sanmıştım ama kök hücre monoik mi erselik mi boyu kaç cm eni kaç mm diye uçsuz bucaksız bilgi
-
AÖF okumakta sınav haftalarını atlatmanın ötesine fazla geçmiyor.
-
@antimülakat örgün eğitimde debir çok bölüm o şekilde
-
muhasebe çıkmış sorulara bakıp gircem inşallah yeterli olur
-
Aof calisirken ben
https://i.hizliresim.com/9mpAgk.jpg -
@kismetnasip arada bana da oluyor bazen okuduğum bölümle hiç ilgisi olmayan dersi kasıyorlar tavrım aynen bu
-
AÖF çok değişti eskiden hep aynı sorular filan çıkardı şimdi baya baya okumak gerekiyor kaynakları.
-
Anadolu üniversitesi resmen sms ile taciz ediyor şunlar kabul olur şunlar gelmez diye iki günde 5 sms attılar tmm kardeş bir kerede anlıyorz.
-
Adalet okuyan arkadaşlardan UYAP için tavsiye verebilecek var mı ki?
Diğer tüm dersleri sadece özetlerini okuyarak hallederken UYAPta konu özeti olmaması beni ters köşe yaptı. Son gece 100 sayfa okunmuyor. -
@atanamayanörtmen 1 kerede anlamayan o kadar insan var ki. Bunu görmek için Facebook AÖF gruplarına üye olman ve biraz gözlem yapman yeterli
-
Dinin tüm sosyal alanlardan çekilmesi gerektiğini savunun akım gibi bir soru vardı, sosyoloji testinde. Cevabı neydi bilmiyorum sekülerlik veya laiklik olacak cevap sanıyorum.
-
@cinnamon uyap ile ilgili ne soruyorlar?
-
@hgrotius Direkt UYAP programında yer alan modülleri, ekranlardaki başlıkları, programın içeriği ve programla ilgili genel bilgiler soruluyor.
-
Açıköğretim sınav sonuçları açıklandı. Ders kaydı ne zaman bilen var mı?
-
@hgrotius 12-23 şubat kayıt yenileme tarihi hocam.
-
bir kurumda full time olarak çalışıyorum, üçüncü üniversite olarak bu sene açıköğretim iktisat düşünüyorum. Sadece hafta sonu tatilim var zorluk ders notları vs nerden temin ediliyor zorluk çeker miyim acaba ?
-
@saglamelcin konuya uzaksanız çalışarak yapabilirsiniz, ama maliye-işletme bitirdiyseniz genel kanı için söylüyorum matematik-istatistik (bunlar da kolay aslında yine unutulduğundan zor geliyor) dışında kolay kitapları.
Ben konuları biliyorum hukuk dışında okuduğum bölümde ve hiç çalışmadan son gün genel tekrar kısmı (özet video ve pdf) var ekampus'te bir de sorulara bakıyorum. BA-CB alıyorum. Mesela veri analizi gibi bölüm içi gelecek 2. sınıfta, o bölümler çok daha rahat AA bildiğim için.
Derslerin kitapları internette var. Okumak sıkmıyorsa yaparsınız.
-
310 lira harç ödemek suretiyle kaydımızı yeniledik çok şükür.