Altcoin tavsiye
-
Arkadaşlar forumda altcoin tavsiyesi verebilecek var mı?
-
Ethereum, btc cash gayet iyi gidiyor.
-
Tron'a varımı yoğumu tüm birikimimi koydum, istediğim arabayı alacak kadar para gelirse plakayı TRN alacağım
-
Eğer alım satım yapacaksanız altcoiler için en mantıklı borsa yeni çıkan birçok altcoin burada yer alıyor referans linkimden üye olabilirsiniz.
-
raiblocks pearl utrust dragonchain qlink deepbrain ben bir hafta önce bunlara para yatırdım
-
Admin müsade edersen bu iş önü alınmaz...mahallenin karıları da yakında dedikodularını forum üzerinden yapacak;) çocukların misket önerileri gibi... yeşil renkli olanı topla ilerde mahalleyi satın alırsınız..bu ne fena tüccarliktir kişileri peşinde maymun etti,...
-
ICX, DOGE
-
@qweasd raiblock ve tron'u çok duydum. Tron ceo'su sğrekli birileriyle anlaşma girişimi içersinde eğer olumlu sonuçlar alırsa önümüzdeki günlerde katlayacaktır.
-
Tron'a o kadar güvenmemenizi tavsiye ederim.
Binance piyasasını kullanıyorum.
Şu anda ARN, XRP, ARK ve EVX var elimde.
ARK'ı şu anda tavsiye etmem. Zira ben 50.000'den aldım. (Hedefim 90.000)
ARN alım için bence çok müsait. 30.000'den alındı. (Hedef 60.000)
Ripple'ın da yükseleceğini düşünüyorum. 13.000'den aldım. (Hedef 16.000)
EVX ise zaman zaman yükselip geri düşüyor. 35.000'den aldım onun da fiyatı şu an için uygun gözüküyor. (Hedef 45.000)
12 Ocak'ta Bitcoin'de sert bir hareket olabilir,Dikkat!
-
@refik-soydam, içinde söyledi: Altcoin tavsiye
Admin müsade edersen bu iş önü alınmaz...mahallenin karıları da yakında dedikodularını forum üzerinden yapacak;) çocukların misket önerileri gibi... yeşil renkli olanı topla ilerde mahalleyi satın alırsınız..bu ne fena tüccarliktir kişileri peşinde maymun etti,...
Admin arkadaşlar şu terbiyesizi artık bu forumdan atamıyor muyuz? Yok mu bunun çaresi? Yav arkadaş sanane ya sanane istediğimiz konuyu belli seviye içerisinde konuşuruz. Başlık ekonomi başlığı. Konuda ekonomi ile ilgili olduğuna göre zoruna giden ne? Bu konuları senin aklın almıyor diye yasak mı olacak.
-
@aliveli Hocam ben sana Ethlendi öneririm. İleride en az bir dolar olacağını düşünüyorum. Çok daha ileri tarihlerde 5-10 dolar arasına da ulaşabilir.
-
@paca08 al senin olsun tepe tepe katılın...neyinşz varsa sokun sisteme...evet geleceğin teknolojisi ama adını sanını bilmediğiniz isimlerde kullanilacak..bu piyasadaki deneme ürünlere uzun vadeli kimse geleceğini bağlamasın, en azından biraz korkunuz olsun...buyurun istediğiniz kadar dalın...siz daha iyi biliyorsunuz ya yakasını tuttuğunuzu sokun içeri zati soktuğunuz ay eksiye inip bir daha toparlaması için aylarca bekleyecek...bu konuda yeterince örümcek ağı var en azında burada ağlara kimse uzun vadeli yakalanmasın fikrim hoşuna gitmedi ise buyur imza föyü aç belki çıkartabilirsiniz...adminde destekler...özgürce karşı fikirsız konuşursunuz...
-
@refik-soydam karşı fikrini bir kere olsun insanlara laf sokmadan söyle. Tepeden üstten bakmadan söyle güzelce tartışalım. Sahi en son bitcoin 8 bin 5 bin dolara düşecekti sen öyle diyordun ne oldu? Belkide senin bu fikrin yüzünden hareket edip zarar eden oldu. Bir yatırım aracı ile ilgili yazıp çizmeden önce araştır öyle fikir ver. Ben öyle yapıyorum şahsen. Ben bu piyasaya girdim ve daha 15 günde yüzde 100 kardayım. Bu piyasanın risklerini biliyorum ve benim canımı sığmayacak bir miktarla girdim bu piyasaya. Benim kafam basmıyor mu? Evi arabayı satıp girecek değilim giren varsa da saygı duyarım.
-
Siz çok daha iyi biliyorsunuz gerçi ama ekleyim ne oldu bitcoin de bir hesaplama algoritması değişti alişlar satışların %11.2fazla olsa dahi bir alt kademede alım satım olacak son haftaya bir bakınız karar sonrası her düşüş yeri bir önceki düşüşten daha altta? Bir kural değişimi yok olur gidersin...750 milyar tl piyasa ön bilgi vermeden açıklamadan kural değişimi yaptırımı ne sıfır? Yarın bunlar bu forum başliği altcoinde olsa 750 milyar tl lokomotif bile belini doğrultamiyorsa...sonuçlar ne olur..AĞLAMA DUVARI bu olayları okumak isteyenler herhangi bir ürünün forumlarında geçmişi okusun..bitcoin toparlanamio 2 dolar fiyatli bilmem kaç cent fiyatli eskiden şaka olsun diye çıkartılan para birimleri mi toparlayacak...ben dilimden hoşlanmiyo olabilirsiniz...net yazıyorum burasının da diğer forumlar gibi (fiyatı takip edebileceğiniz herhangi bi yer) bu kalitede bir foruma bunu yakıştıramiyorum...
-
@paca08 heh tam konuyu açtin yeni algoritma ile nu adını zikrettiğinin gittiği hedef sizin gibilerin gittiği hedef değil....takip edenler bilirler 13200 ü de kırınca çoğu yer gibi burası da ağlama duvarına dönerdi...katılım az gidin okuyunuz...k larla ifade edilio ya 10 20 k zarar ile toparlar bekleyenler oralarda....benim için de bu forum bunlari hak etmiyor...şuan reklami edilen 250 milyar dolara çıkartılan diğer coin için dee kimin elinde belli değil...son bitcoin gibi tek kalem değişiklikle gelecektir....takip edelim zaman kimi hakli çıkaracak göreceğiz...şimdiden erken konuşmak uygun değil...750 milyar tl öyle aynı bir iki yıl içinde hiç edil ez üç beş yıl geçsin adını bilmediğin bir çöp olur...he yenisi de gelir zati YENİ DÜZEN de bu ya...;) gerçi siz daha iyi bilirsiniz....benim aklim kesnez böyle şeylerden...zamanınızı almiyim oyuncaklarınız sizin olsun...umarım burası özgürlük söylemi altında ağlama duvarı olmaz....dilim konusunda kusura bakmayın 30 yıldır böyle..can yakan yapı için ben istesemde yumuşatamıyorum...allah bu yapıda olana yardımcı olsun..yeni girenler girecekler için sabır ve kolaylıklar...
-
@refik-soydam Düzeltme yapıyor. Bitcoin elbette gerçek değerine bir gün ulaşacaktır( yani şu andaki fiyatı oldukça fazla). Ancak henüz değil daha yolun başında. Henüz bu piyasayı bilen ve bu piyasaya girmeye cesaret eden insan sayısı yeterli değil. Ne zamanki herkes bu piyasaya el atacak o zaman bitcoin balon olacak. Bu piyasa enüz 750 milyar dolarlık hacimde ancak ileride trilyon dolarları görecek bu kaçınılmaz bir şey. Çünkü bu bir devrim yani nasıl ki para icat edildiğinde insanlar hemen adapte olamadıysa bu teknoloji içinde aynısı söz konusu. Günümüzün teknolojisi daha fazlasını istiyor. İleride de büfelerde marketlerde coinle alışveriş yapılmaya başlanacağını düşünüyorumki yavaş yavaş bu tür gelişmeler başladı. Örneğin bitcoin ile ev satıp daire kiralamak gibi. Bütün bu alışkanlıkların artması ise bu piyasanın hacmini artıracaktır. Çevremde bir sürü tanıdığım var başlamak isteyen ama tam bilmediğinden başlayamıyor. Hepsini özetlersek bitcoinin değeri en azından 50 bin dolar olacaktır diye düşünüyorum. Hemen olmayacak ama yavaş yavaş oralara gidecek.
-
@refik-soydam Bak dilin böyle olabilir ama herkes kaldırmaz haberin olsun. Bir gün öyle bir adama rastlarsınki dilimi düzelteyim dersin ama iş işten geçmiş olur. Buda benden sana tavsiye olsun. Gerçi dinlemezsin ama neyse söyleyeyim.
-
@paca08 bu cümleni tut...uğraşam şimdi...bir örnek yeterlidir size bitcoin bin dolar işlem haçmi kaç dolar bitcoin 19 bin dolar işlem haçmi kaç milyar dolar bitcoin 13 bin dolar işlem hacmi kaç milyar dolar? İşlem haçmi sürekli artacak zati buralarda üç beş kuruş kar için ücretsiz reklami dahi var;) konuşuyoruz admin müsade ettiği sürece de altcoinler dahi öneri vs yaftası altında reklam ve pazarlanacak..işlem haçmi artmayacak kullanilmayacak demedim ki? Eder değerine 3 5 bin dolar biçtim işlem hami de şuankinin on katı minimum hesap ortada geri gelirkenki artış miktarı ortada...50 bin olması için şuan piyasaya hiç coin sokmadan hiç satış olmadan 4 kat daha fazla para girmeli...bu kadar para girerken karlı olan başka coine gitmicek mi ? Mantar gibi türeyen rakipler ne olacak...DÜNYANIN HANGİ DÖNEMİNDE YENİ İÇAT EDİLEN BİR ŞEY hiç alakası olmayan kişiler milyoner etti? Temel binlerce yıllık soruyu soruyorum ve düşüncem bunun üzerine kurulu hoşa gitse de forum yazım budur ve sondur....
-
Sizi şimdi hatırladım 1 2 ay da bitcoin 22 bin 25 bin olacak diyen bedelli asker konusunda tersleşen....tam gününde yazmışız bitcoinde ve bu başliğin konusu alt kısımlarda algoritma değişimi sonrası kan göllerini izleyiniz...umarım çok paranız yoktur bu yapıda...bedelliye okey verilirse bu de ay değil coin mağduru olabilirsiniz...TAKİP EDENLER İÇİN COİN yapısı bugün şelaleler gibi çakılış harika ders olmuştur...bu iş çok risklidir nitekim kurallar değişebilir ve yaptırımı yok, al algoritma değişti 17k 13k altına indi nerede duracaği da belli değil asli piyasa yapıcı dışında kimse denge hesabı edemez. Yeni algoritmada nelere olur ancak yaşayıp görebilirsin...hali ile paran pul olur...ama bu yeni nizam bitcoin gider zurt coin gelir...eninde sonunda bi coin olurr...bu ürünler ister kabul edin ister etmeyin DEĞER BİRİKİM ARACI YADA SAKLAMA ARACI DEĞİL...BİR ŞEYİN DEĞERİNİ ÖDEME İÇİN KULLANILIR AMACI HAASIL OLUR GÖREVİ BİTER...değerli madene yada dünyanın hakim devletinin güçüne dayanmayan PARA değer saklama olamaz...benim dilim de budur...herkese en doğru kararlar almayı nasip eyler rab inşllh....
-
Yazdıklarını okuyorum da niye bu kadar hidddetlisin anlamıyorum.
Senin mantığından devam edersek;
İMKB dediğin şey bir balon. Wall Street Balon. Türk Lirası bir balon. Forex piyasası bir balon.
Zira borsa; her zaman riskli bir yatırımdır. İster Bitcoin borsası olsun ister İMKB olsun.
Bitcoin oynaklığı nedeniyle bir balon ise Türk Lirası'nın 2010-2018 yılları arası trendine bir bak bakalım.
Demişsin ki; Dünyanın hangi döneminde yeni icat edilen birşey hiç alakası olmayan kişileri milyoner etti?
Bu sorduğun soruyu bir daha düşün bakalım. Finans sektöründen zengin olanlar kendileri bir icat ya da yenilik yaptıkları için mi zengin oldular? Bir sürü örnek veririm de sen bunun üzerine bir düşün. Schumpeter'in Yaratıcı Yıkım diye adlandırdığı süreçte kimler nasıl zengin olmuş bir araştır.
Bizim iktisatta okuduğumuz Paranın Özellikleri (Değer Saklama Aracı, Değişim Aracı olması v.b) Liberal bir tezdir. Gidip bunu dogmatik bir tez gibi önümüze sürmeyin. Marksistlere göre paranın böyle özellikleri yoktur.
Benim bitcoin konusundaki tek endişem ise Zeitgeist belgeselinde üzerinde durulduğu üzere finans sektörünün ve sonunda tüm dünyanın tek tipleştirilmesidir. Bitcoin yoluyla bunun önü mü açılıyor,bilemiyorum.