KPSS Ön Lisans Tercih Soru Cevap
-
@aliveli sertifika ve diğer belgeler neereye nasil ne zaman teslim ediliyor veya bildirilıyor,
-
@ahmet53 yerleşmenin akabinde talep edilir
-
http://tercihiniyap.net/ceza-tevkifevleri-sozlesmeli-personel-alim-ilani/ Arkadaşlar Ceza ve Tevkifevleri 978 personel alacak. Sözlü mülakat ile puanı düşük olanlar başvurabilirler.
-
Hocam onlisanstan hizmetli alımında hizmetli ne iş yapar yeri temizler yada tuvalet yıkatırlar mı? Bide alım kaç puanla olur acaba
-
@fatmaşaban hocam hizmetli olunca hayır demek zor ama temizlik işleri artık taşere ediliyor kamuda
-
@aliveli diyelim atandık gitmisek ne olur.
-
@ahmet53 aynı puanı bir daha kullanamazsınız , 1 yıl devlet memurluğuna giremezsiniz .
-
merhaba ben işletme yönetimi önlisans mezunuyum tercih kodlarında muhasebe ekonomi işletme yönetimi halkla ilişkiler vs vs . kodları aynı kategoride fakat tercik yaparken nitliklerde mhasebe bilgisayarlı muh. vs vs isteniyor fakat işletme yönetimi yerine işletme yazıyor ve kod varklı acaba tercihimde yer verebiliyor muyum birde 3001 dışında farklı alanlara tercih yapabiliyormuyum çok uzun oldu hakkınızı helal edin cevaplarsanız çok sevinirim kafam çok karıştı
-
@umutsuz kardeşim önlisans bölümleri içerisinde işletme bölümü ve işletme yönetimi bölümü 3163 kodu içerisinde yer almaktadır. Bu nedenle birisi için yapılan tercih diğeri içinde yapılır. Kod üzerinden ilana çıkıldığı için birini alıp diğerini çıkaramazlar. Tercih yapabilirsiniz. 3001 dışında tercihi bir tek kendi kodunuz ile yapabilirsiniz. Bunun dışında da mülakat ile alım yapan kurumları takip edebilirsiniz.
3163 Aşağıdaki önlisans programlarından birinden mezun olmak.
1163 - Endüstriyel Yönetim
1206 - İşletme Organizasyonu ve Çiftlik Yönetimi
1207 - İşletmecilik
1254 - Orta Kademe Yöneticiliği / Orta Kademe Yöneticilik
1333 - Ticaret ve Yönetim
4296 - İşletme Yönetimi
5339 - İş İdaresi
5341 - İşletme
5366 - Tarımsal İşletmecilik
6176 - Genel İşletme
8603 - Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı
9253 - Tarım İşletmeciliği