KPSS Ön Lisans Tercih Soru Cevap
-
@Yılmaz-Adıgüzel hem alandışı hem alanınızdan atanmanız oldukça muhtemel ilk alımda olur mu kestirmek güç
-
@aliveli çok teşekkür ederim hocam sıralama önemli sanırsam dimi hocam
-
@aliveli peki hocam bu sözleşmelilerin 4 yıl aynı yerde kalmasından sonraki süreçte sözleşmeliler ile ilgili bir düzenleme yapılacak mı? Örneğin izinleri olsun, işten atılma korkusu olsun, maaş olsun. Bu konularda bir düzenleme gitme sözkonusu mu? Teşekkür ederim bu arada.
-
@aliveli bu haziranda lisans diplomamı alacağım. Haziran sonrası önlisans tercihi yapabilir miyim
-
@aliveli hocam bilg. isletmeni sertifikam var sadece.
-
@Samet-Meltem sertifikanızın kodunu mutlaka tespit edin tercih sürecinde
-
@aliveli. Hocam kusura bakmayin basinizi agritiyorum ama , sertifika kodu onemlimi, zaten bilgisayar mezunu oldugum diplomamda yaziyor. Anlamadim biraz anlatirsaniz cok memnun olurum..
-
@Samet-Meltem hocam tercih kılavuzunda meslek karşılığında yazan kod o mesleğin tercih şartı , dolayısıyla tercihiniz de işinizi kolaylaştırır
-
@aliveli ilginiz icin tesekkur ederim hocam hayirli aksamlar
-
@Samet-Meltem sizede tercih sürecinde kılavuzu daha fazla açıklamaya çalışacağım
-
Hocam 73.86 puan aldım radyo tv programcılığı mezunuyum herhangi bir memurluk şansım var mı?
-
@alihamzasahin dört alımı da kontrol ettim hocam, maalesef merkezi alımla atanma şansınız zor görünüyor. Bunun dışında @aliveli kardeşim ybugün katiplik mülakat taban puanlarını yayımladı, orada göreceksin ki puan olarak mülakatlı alımlara katılabilme şansınız var.
-
@alihamzasahin Bölge adliyelerde kurulacağı için mutlaka alım olacaktır takibte kalın mülakatla olur inşallah
-
@aliveli merhaba 63,99852 puanim var ön lisans grafik tasarım bölümü atanma ihtimalim veya başvurabileceğim dış bölüm var mı?
-
@Mehmet-Selim-Engil bir çok kişiye aynı cevabı verdik ama yinede söyleyelim, mülakat ile alan kurumlara başvurmalısın. Mülakatlı alımlarda da ihtimal düşük ama başvuru yapabilirsin. Bunun dışında Polislik düşünülebilir.
-
İnsan kaynakları yönetimi mezunuyum 83 puanla atanabilir miyim ?
-
@knssz kardesim 83.57'yi gordu daha evvel kars idi sanirim. il kistasiniz keskin degilse doguda bir kadro olmasi ihtimali var. bunda olmasa sonraki surecte olacak gibi bence. hayirlisi olsun hakkinizda.
-
@paretowilfredo çok teşekkür ederim cevabın icin önceki dönem puanlarını bir türlü bulamamıştım çok sağol
-
@aliveli Önlisans büro yönetimi mezunuyum ayrıyeten bilgisayar bakım onarım ve bilgisayar işletmenliği sertifikam var. Puanım 66. Atanma ihtimalim sizce var mı?
-
@Zekeriya-Ünal hocam büro yönetimi her sınav dönemi ataması olan bir bölüm ama atanmak için puanınız çok düşük sadece mülakatlı alımlar