KPSS Ön Lisans Tercih Soru Cevap
-
@aliveli çok özür diliyorum anlayamadım hocam..
-
@aliveli Tüm memurluklara yapacam neresi olursa olsun
-
merhaba hocam kpss sınavından 66 aldım malesef yerel yönetim mezunuyum sizce atanma şansım olabilir mi ?
-
@aliveli hocam 2016 kpss den 71,02 puanım var. önlisans bilgisayar programcılığı mezunuyum. şansım var mı tercih yapmalı mıyım sizce ? bölüm puanları 85-90dan başlıyo:(
-
@aliveli hocam alandışı 3001 kodu ile tercih yaparsam sankı daha zor gibi atanmak.öyle değilmi?
-
@sema tabi o zaman sadece alanından olan alımlara başvurabilirsin
-
merhaba hocam kpss sınavından 64,86 aldım malesef muhasebe ve vergi mezunuyum sizce atanma şansım olabilir mi ?
-
@Mustafa-Yılmaz hocam malesef çok zor
-
peki hocam bu 3001 ne oluyor meslek lisesi mezunuyum serfitikalar filan da var kalavyedie ön muhasebedir?
-
@Mustafa-Yılmaz kendi bölümünüz dışı alanlar da istihdam 3001
-
@aliveli yani ambar memuru 3001 dir
-
2 yıllık da muhasebe mezunuyum
-
hiç bir bir memuriyet gelmez mi yanı bu merkezi atama ile filan
-
@Mustafa-Yılmaz kardeşim sadece 3-4 puan yüksek olsa çok daha olumlu konuşabilirdik
-
@aliveli hocam 2016 kpss den 71,02 puanım var. önlisans bilgisayar programcılığı mezunuyum. şansım var mı tercih yapmalı mıyım sizce ? bölüm puanları 85-90dan başlıyo:(
-
@Hacer-Koçer alandışı daha makul , adalet bakanlığı , cte alımlarına başvurun mutlaka
-
@aliveli teşekkür ederim hocam sağolasın
-
@aliveli çok tesekkur ederim kendi bölümünden laborant olarak atanabiliyorim kamu hastanelerine ama bu puanla zor diyorsunuz yani haklisiniz tesekkur ederim
-
64.78 puan aldım ilahiyat bitirdim atamam olurmu yada başka tercih yapabilirmiyim
-
@aynur alan dışı yapabilirsiniz , alanınızın alımıda iyi atanma durumunuz kötü değil