KPSS Ön Lisans Tercih Soru Cevap
-
Tercihler için sorularınız cevaplanacaktır.
-
Yardımcı olur musunuz
-
Önlisans kpss 2016 da 71 puan aldım nasıl bir tercih yapmalıyım ?
-
@yasin.cakir hocam öncelikle ilk atamalarda oldukça zor ama 71 ile gerek açıktan mülakatlı alımlar ve merkezide doğu illerini yazın , sertifika ehliyet gibi artılarınız varsa işiniz daha kolay
-
@Özlem-Özdemir tabiki buyrun
-
@aliveli hocam anestezi bölümünü okudum bilgisayar işletmeni sertifikam b sınıfı ehliyetim var
-
@yasin.cakir hocam ek şartların çok iyi puanın düşükte olsa gidersin
-
Merhaba kpssden 73.886 küsür aldim.Onlisans Cocuk Gelişimi ve Önlisans Isletme Yönetimi mezunuyum sizce atanma şansım var mı?
-
@betularaz alan dışı tercih yapacakmısınız
-
@aliveli gerekirse evet farketmez yani
-
@betularaz alan içinzor ama alan dışı merkezi veya mülakatlı açıktan alımlarda şansınız var.
-
@aliveli tmm tşkler peki bir sey istesem tercih zamanı bana tercih yapar misin dershaneye gitmedim evde 10 gün falan hazırlandım yardimci olacak hoca falan yok yani
-
@betularaz tercih dönemleri burdan yine açıklamalar yapcam , açıklayıcı yazı vs hazırlayacağız.
-
@aliveli merhabalar laborant ve veteriner Saglik mezun uyum 66,79 aldim maalesef ki başka hangi bölümlere tercih yapabirim ve atanma sansim ne kadar
-
@Seda-Zeki-Örnek 3001 koduyla alan dışı tercih yapabilirsiniz , özel şartlar olan sertifikalar , ehliyet ve ile şansınız düşük ama var
-
@aliveli KPSS Ön Lisans Tercih Soru Cevap içinde söyledi:
Tercihler için sorularınız cevaplanacaktır.
Merhabalar ;
Dış Ticaret Menzunuyum 73 Puan aldım Ehliyet ve Bilgisayar Sertifikam Var Atama Şansım Var mı ??
-
@Hasan-BİÇER merkezi atama haricindeki alımları kaçırmayın cte vs , 3001 ile tercih yapacak mısınız!
-
73 puan bılgısayar prgramcılıgı atanma durumu?
-
@aliveli önlisans muhasebe 80,355 puanım..düşünceniz nedir atanma konusunda..teşekkürler...
-
@sema alandışıyı açarsanız atamanız kesin