KPSS Ön Lisans Tercih Soru Cevap
-
@Samet-Meltem alan dışı yazın mutlaka , sertifika durumumuz nedir
-
@tuba.elmali mülakatlı alımları takip edin
-
@hatice sadece mülakatlı alımlarda şansınız var
-
Taban puanlar için @antimülakat ayrı başlık açmıştı
-
Hocam merhaba ben diş protez teknolojisi mezunuyum kpssden 67 aldım atanma durumum nedir ve kamu hastanelerinde taşeron veya sözleşmeli çalışmak için yapmam gerekeni söylermisiniiz şimdiden tşkler
-
@aliveli evet hocam dusunuyorum olabilir mi ki
-
@samet hocam alan dışı gelmez kendi alanınızın alımlarına bir bakıp net bir şey söyleyim
-
@aliveli hocam @Antimülakat ın bildirdiği taban puanlar çok yüksek..80 le yine mi kalırım sizce.:(
-
@sema hocam kalmazsınız mülakatlı alımlar vs hariç o listeden
-
@aliveli tamam hocam bekliyorum size zahmet
-
Bölümüyle ilgili merkezi alımla en düşük yerin neresi kapattığını merak eden varsa yardımcı olabiliriz?
-
@Antimülakat lojistik hocam
-
@Antimülakat puan 67 diş protez bakarmısın hocam bide kamuda sözleşmeli taşeron nasıl çalışabiliriz bilgi alıcaktım
-
Bilgisayar Programcılığı mezunuyum 2016 kpss den 68 puan aldım hocam şansım var mı bilgi verir misiniz? @aliveli
-
İyi günler buro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum KPSS den 73 aldım.atanma şansım nedir acaba? teşekkürler
-
hocam adalet myo mezunuyum kpss 73,35 bu ösym alımlarında şansım nedir nerelere başvurmalıyım
-
@Antimülakat buro yönetimi ve sekreterlik,
-
adalet @Antimülakat
-
Bayburt Üniversitesi Sekreter Bayburt 2 82.261
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Memur Ağrı 2 82.424
İçişleri Bakanlığı Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Afyonkarahisar 1 82.239
İçişleri Bakanlığı Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Bilecik 12 81.880
İçişleri Bakanlığı Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Kütahya 3 81.760
İçişleri Bakanlığı Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Yozgat 8 81.877
İçişleri Bakanlığı Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Düzce 6 81.888 -
@kemalparlak büro yönetimi alımı olan bir bölüm ama puanınız biraz düşük , merkezi alım değilde mülakatlı alımlara ağırlık verin