KPSS Ön Lisans Tercih Soru Cevap
-
@naime hocam ilk alım itibariyle zor ama özel nitelik kodlarını bulup o kadrolara öncelik verin tabi ki
-
@aliveli teşekkür ederim hocam
-
@naime rica ederim
-
@aliveli hocam en son geçtiğimiz dönem 2016 kasım ayında 71 ile kapatmış Doğu istiyorum kötü taşra yer bile olur bu 74 puan ve 700 sıralamayla hiç şansım Yok mu puanlar yükselir mi
-
@cerrahi34 sadece ilk alım için 2018 e kadar mı
-
@aliveli hocam şöyle 2014 puanıyla en son 2017 Kasım'ın 3 ünde tercih yapılmış ve 71 ile kapatmış ben Doğu istiyorum 74 puanla şansım Yok mu hiç Yani ? 2017 yılında en geç kasım ayına kadar mutlaka kadro açılır mı ? Şuanda aktif olan aralık ayı kadrosunda sadece ameliyathane değil hemşirelik dahil hiç bir sağlık bölümünün kadrosu pek Yok
-
@cerrahi34 hocam gerçekçi olursak bu alımda en doğu dahi çok yüksek kapatır ama 2017 somunda yapılacak alıma kadar açıktan alımlarla çok kişi gidecek haliyle sizin şansımızda artacak
-
@aliveli bu alım olması önemli değil hocam yani mutlaka 2017 sonuna kadar sonu da dahil alım olur değil mi kadro açılmak zorunda yanlış mıyım?
-
@cerrahi34 olur hocam , mutlaka kadro açılır olmadı sözleşmeli kadrolar açılır
-
ben tıbbı labaratucar 2017 mezun olucam ön lisans puanım 82.6 sılamam 1004 21 aralıktakine tercih yapamıcam mezun olmıcam için 2017 yazın atamlar olurmu atanma şansım nedir
-
@IMeHMeTBeeY hocam 2017/1 alımları Temmuz ayında tercihleri yapılacak. Şayet, kamu otoritesi merkezi alımları kaldırdık bütün kurumlar kendi alımını kendisi gerçekleştirecek demez ise. Normal şartlarda, Temmuz ayında da merkezi yerleştirme tercihleri alınacak.
-
@aliveli hocam onlisans maliye mezunuyum 80.60puanım var alan sıralamam 174 sizce nasıl bir yol izlemeliyim atanır mıyım? Cevap verirseniz çok mutlu olacam hocam şimdiden teşekkürler
-
benim puanım atama için uygun mu KPSSP93 82,62737
Başarı Sırası 15352
Aday Sayısı 1274516
tıbbı labaratuvar teknikerliği -
@fatmaşaban Hocam puanınız düşük kalacaktır merkezi alımlarda. Mülakatlı alımları takip etmenizi önerebiliriz. Alım sayılarının bu denli azalması maalesef ki bu puanları işlevsiz kılıyor.
-
@aliveli halk eğitim kursundan meb onaylı bilgisayar operatörlük sertfikası biligisayar sertifikası yerine geçer mi.birde e sınıfı ehliyetim var daha düşük sınıf ehliyetler isteyen yerlere tercih edebilirmiyim.
-
@ahmet53 her iki sorunuzun cevabı da olumlu , tercih edebilirsiniz
-
@aliveli teşekkürler
-
@aliveli bilgisayar sertifikasinin geçerliliği için 160 saat mecburiyet söz konusu mu...önlisans puanı ile ortaögretim alanından tercih yapabilirmiyim.
-
@ahmet53 ön lisans ve ortaöğretim farklı alımlar ve p 94 alımı yapmıyorsa yazamazsınız . Diğer taraftan bilgisayar sertifikasında o şekilde bir saat sınırı olmaması lazım
-
@aliveli teşekkürler