KPSS Ön Lisans Tercih Soru Cevap
-
@Aysenur-Deveci rica ederim
-
hocam merhaba ben önlisans çocuk gelişimi mezunuyum 71 aldım kpss den ne yapabilirim nereleri tercih edebilirim memur olabilme şansım var mı ?
-
meraba arkadaşlar adalet myo mezunuyum kpss den 82 aldım sizce atanma şansım nedir
-
@aliveli meraba arkadaşlar adalet myo mezunuyum kpss den 82 aldım sizce atanma şansım nedir
-
@sude hanım bölümüze özel olarak alım çok yapılmıyor anladığım kadarıyla bu nedenle mülakatlı alımlara bakmalısınız. Mülakatlı alımlarda özellikle ASPB'nin alımları sadece çocuk gelişimi okuyanlara özel olabiliyor.
-
@slymn1905193 hocam atanma şansınız düşük ama var diyelim. Adalet bölümüne alım sayısına bağlı biraz. Bölüm bazlı sıralamanızı öğrenip, tercih döneminde yazarsanız tekrar değerlendiririz. Yalnız şöyle bir durum var, ilk alımda çok zor görünüyor.
-
@slymn1905193 şansınız var , sizden daha az puanlarla adliyelerde çalışan tanıdığım onlarca kişi var
-
Hocam merhaba , önlisans dış ticaret mezunuyum. KPSS'DEN 67,52 puan aldım. yorumlardan anladığım kadarıyla mülakatla birazcıkta olsa şansımız var gibi görünüyor. Fakat anlamadığım bir şey var dokuman.osym.gov.tr sitesinde bölümümün karşısında 1145, 1146, 1209, 5376, 1343, 8530, 1178 gibi kodlar yazıyor bunların ne anlama geldğini anlayamadım . Yardımcı olursanız sevinirim.
-
@kbratuncer hocam alan kodunuzu gösteren numara onlar, Dış Ticaret bölümüne ait kodlar: 1445 ve 1146. Bu kodlar DGS tercihinizde hangi alanlara tercih yapabileceğinizi göstermek adına yardımcı oluyor. Merkezi alım tercihlerinde kullanılan kodlar farklı.
-
Hocam iyi günler . Ben 2016 Kpss önlisans puanım 81.45 fizyoterapi mezunuyum atanma şansım nedir yada kacıncı atama olabılır ?
-
mimari restorasyon mezunuyum.. puanım74. nasıl tercih yapmalıyım şansım nedir ?
-
@hasan atanmama şansın var mı
-
@tubaa mülakatlı ilanlar tavsiyemdr merkezi zor
-
@aliveli hocam ilk atamada gıtmem ımkansız demı
-
@aliveli 2. atama olur dıyolar oda 5-6 ayı alır galıba
-
@hasan ilk atama belli olmaz gelecebilir iyi tercih yap , ikinci atama yüksek ihtimal. Ara alımlarda olabilir sağlıkta sistem farklı
-
@aliveli saolun hocam . iyi gunler
-
@Antimülakat hocam merhaba..tik alara ait alımlar bildirilmiş ancak bu kurumlar kendı bünyesinde açacakları sınavla alım yapacaklarmış..sınavlarda ne sorulur acaba? yani neye çalışmak gerekir bunlar için..
-
@aliveli
hocam merhaba..tik alara ait alımlar bildirilmiş ancak bu kurumlar kendı bünyesinde açacakları sınavla alım yapacaklarmış..sınavlarda ne sorulur acaba? yani neye çalışmak gerekir bunlar için.. -
@sema düzeltiyorum..kit kurumları kendı bünyesinde açacakları sınavla alım yapacaklarmış..sınavlarda ne sorulur acaba? yani neye çalışmak gerekir bunlar için..