Navigasyon

TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    Baskent Kariyer
    Baskent Kariyer
    • DHMİ Avukat

M

Dhmi avukat maaşı hakkinda bilgisi olan var mi? 657 ye mi tabiler yoksa 399 mu?

KPSS B
    • Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı

A

Hayırlı olsun. http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?15453310-63ab-4fac-a33f-a6ac1e62a8ce&kk=10006

KPSS B
    • Ticaret Bakanlığı Muayene Memurluğu Alım İlanı 2021

P

Bekleyen dostlarımıza hayırlı uğurlu olsun.

https://www.tercihiniyap.net/ilan/ticaret-bakanligi-muayene-memuru-alim-ilani-2021-h13328.html

KPSS B
    • KPSS kitap önerisi

K

sanırım geçen yıl için açılan bir başlık vardı ama yıldan bağımsız herkes KPSS kitap önerisi yapabilir diye düşündüm. Faydasını gördüğünüz tavsiye edebileceğiniz kitap ve tavsiye sebebini yazabiliriz.
      Ben kpss hukuk için 657 yayınlarını öneriyorum oldukça iyi bir kaynak kavramları farklarıyla ele almış. Kavramayı hızlandırıyor.

KPSS B
    • KPSS B ANKARA DERSHANE ÖNERİSİ

G

Merhabalar, Kpss B grubu için Ankara’da dershane önerisi olan var mı acaba?

KPSS B
    • P3 Merkezi atama- kurumlar?

F

Merhaba. B grubu lisans Merkezi atamada iyi kurumlar neler? A grubundan hazırlandım daha evvel, olmadı. 2022de b düşünüyorum. Ama daha önce hiç haşır neşir olmadığımdan pek bilgim yok. Uluslararası ilşk mezunuyum. DHMİ gibi veya bi tık altında iyi kurumlar neler acaba kaç bandında almak gerekir bilgisi olan yardımcı olabilir mi

KPSS B
    • Halkbank Banko Hizmetleri Asistanı Sınav İlanı

A

https://www.halkbank.com.tr/content/dam/halkbank/tr/dokumanlar/bizden-haberler/duyurular/BHA-Detayİlan.pdf

İkamet şartı var.

KPSS B
    • Ticaret Bakanlığı Muhafaza Memuru Alımı 2021 (750 kişi)

?

Bekleyen arkadaşlara hayırlı olsun.

https://www.tercihiniyap.net/ilan/ticaret-bakanligi-muhafaza-memuru-alim-ilani-2021-h13339.html

KPSS B
    • Gençler A.B.B zabıta alımı sözlüde sıfır puan vermişler bir sürü kişiye gördünüz mü

B

..............

KPSS B
    • P3 Mülakatsız Alımlar

B

Merhaba arkadaşlar. 2018 yılında sınava girmiştim, 2020 yılında alan puanımın süresi bitince süreçten 1 yıl uzak kaldım. P3'ten kesinlikle mülakatsız alım yapan yerler nerelerdir? Mülakat ile uğraşmak istemiyorum artık, 2 kez elendim çünkü. Puanımı alıp kesin atanırım gözüyle bakmak istiyorum artık.

KPSS B
    • Merkezi satınalma uzman yardımcısı

R

Arkadaşlar bu kadro hakkında bilgisi olan var mı maaşlar iş tanımı görevde yükselme vs.

KPSS B
    • Kpss B ye hazırlananlar

H

Evet kpss b yi hedefleyen arkadaşlar çalışmalara başladınız mı nasıl gidiyor 2022 inşallah benim yılım olacak ve atanacam kendi kendine yaptığım denemelerde göre şimdilik 84 85 civarı puana denk gelecek neleri yapıyorum 2022 ye kadar 90 ve üstünü alıp hedefime ulaşmayı amaçlıyorum bu puanları daha da artırmak için başka önerisi olan kaynak önerisi olan var mı ayrıca sizlerin nasıl gidiyor çalışmalar ve puanlar iyi günler dilerim

KPSS B
    • Ege İhracatçı Birlikleri İdari Memur Alım İlanı 2020

A

https://www.tercihiniyap.net/ilan/ege-ihracatci-birlikleri-idari-memur-personel-alim-ilani-2020-h10751.html

KPSS B
    • kızılay personel alımı 2019

E

Arkadaşlar kızılay personel alımı 2019 yılında yine hareketlenmiş gördüğüm kadarıyla. İki yıldan fazla zaman önce açılan başlık yerine buradan devam edelim.

KPSS B
    • Uluslararası İlişkiler - Kpss B

B

Merhaba arkadaşlar. 2018'de A Grubu'na hazırlanıp çok iyi puan almıştım. 84-88 arası puanlarım vardı. İki kez mülakatta elendim. Hatta birinin kurum sınavından 90 almıştım. 2018-20 arası çok fazla ilan gelmedi, her sene açılan GUY bile açılmadı. Bir daha sınava girmeyeceğim diyip girmedim ve özel sektörde işe başladım. 2022 B Grubu'na hazırlanmak gibi bir düşüncem var. Uluslararası İlişkiler mezunu olduğumu da hesaba katarsak; A Grubu'ndan atanmak mı daha kolay, B Grubu'ndan atanmak mı?

KPSS B
    • Ankaranın En İyi Kpss B dersanesi hangisi?

Y

Arkadaşlar merhaba.Ankarada gidilebilecek en iyi B grubu dersanesi hangisi.Gerçekten fayda sağlayacağımız bir dersane istiyoruz.Yardımcı olursanız sevinirim

KPSS B
    • Ekonometri Yardım Lütfen

U

Arkadaşlar merhaba 2020 ekonometri P3 puanım 83,6 güncel branş sıram 32, M7 2900. Üniversite memurluğu gelir mi bu sıralamaya? Sınava ilk kez girmiştim ve bu sıralamalarla ne yapmam gerektiği konusunda fikrim yok tekrardan çalışmaya başladım 😞 Deneyimli olanlar yardımcı olabilir mi lütfen?

KPSS B
    • PTT Personel Alımı 2019

G

Artık bu başlığın zamanı geldi bence. Son çeyrekte alım yapılcak deniyordu artık yavaş yavaş bunu konuşmaya bilgi paylaşmaya başlamak lazım.

PTT Personel Alımı Başvuruları nasıl yapılıyor? Kimler başvurabilir? Başvuru koşulları neler?

https://www.tercihiniyap.net/kpss/ptt-personel-alimi-basvuru-sartlari-nelerdir-ptt-personeli-nasil-h7290.html

PTT Personel Alımı sınavı nasıl yapılır? Hangi unvanlar için sınav yapılıyor? Hangi unvanlar sınavsız girecek?

https://www.tercihiniyap.net/kpss/ptt-personel-alimi-basvuru-sartlari-nelerdir-ptt-personeli-nasil-h7290.html

2019 PTT Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Başvuruları ne zaman başlayacak?

https://www.tercihiniyap.net/kamudan-haber/ptt-personel-alimi-2019-basvurusu-ne-zaman-basliyor-h8447.html

KPSS B
    • 2021/1 Merkezi Atama

papatyaçayı

Hayırlı olsun https://www.osym.gov.tr/TR,21193/kpss-20211-bazi-kamu-kurum-ve-kuruluslarinin-kadro-ve-pozisyonlarina-yerlestirme-yapmak-icin-adaylardan-tercih-alinmasi-01072021.html

KPSS B

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 3611 Personel Alımı 2017

KPSS B
    7
    33
    4063
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A
      AKKygsz Son düzenleyen:

Başlık daha önce açıldıysa lütfen uyarın.
      Bugün 6 kasım, ilana göre mülakata girmeye hak kazananların bulunduğu listelerin yayınlanması gerekiyordu.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • ErtuğrulBEY
        ErtuğrulBEY Son düzenleyen:

@Antimülakat hocam infaz koruma ve mübaşirlik açıklandı diyorlar ama ben bulamadım Kayseri için infaz korumaya başvurdum.Mübaşirlik için erzuruma başvurdum.Hocam bi bakıp bana link atabilir misin😁

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • Antimülakat
          Antimülakat @ErtuğrulBEY Son düzenleyen: Antimülakat

@ertuğrulbey valla bilmiyorum ki kardeşim dur bir bakayım nerede olabilir? Herhangi bir haber bulamadım bir yanlışlık olmasın?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • O
            obsesifsancı Son düzenleyen: burcuburcu

http ://www.infazvekoruma.net/cte-2017-yili-3611-personel-alimi-basvuru-sonuclari-aciklandi/1218/

Şurdan ilinizi tıklayınız dostlar.

ErtuğrulBEY 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
            • ErtuğrulBEY
              ErtuğrulBEY @obsesifsancı Son düzenleyen:

@obsesifsancı hocam sağolun rica etsem mübaşirlik için de link atabilir misiniz.

• A
                AKKygsz Son düzenleyen:

liselilerin de başvurmasına rağmen puanlar en azından karadeniz bölgesi için düşük kapattı diyebiliriz.

• A
                  AKKygsz Son düzenleyen:

arkadaş herkes mi guycu burada mardin guy için bile özel başlık açılmış burada 3600 personel alımıyla ilgilenen yok.

kazm 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • kazm
                    kazm @AKKygsz Son düzenleyen:

@akkygsz 😄

• A
                      AKKygsz Son düzenleyen:

mülakat tarihleri sınav komisyonlarının bağlı olduğu adli kurum resmi internet sitelerinde açıklandı.

• kazm
                        kazm Son düzenleyen:

mülakatlar filan başladı mı arkadaşlar durum ne kimse ilgilenmiyor mu bununla yav:)

genclerbirlikli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • genclerbirlikli
                          genclerbirlikli @kazm Son düzenleyen:

@kazm kuzenim girecek 22 ocakta, baya bi geç yapıyorlar açıklamalı 20 gün oldu

Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.

• kazm
                            kazm @genclerbirlikli Son düzenleyen:

@genclerbirlikli evet dostum o tarihte girecekler olanlar kadınlar bende 1 hafta sonra gireceğim hani dedim girenler genel mülakat havası nasıl bir ses seda bir hareketlilik yavv bu ne böyle 🙂

• genclerbirlikli

@kazm yok hocam bizimki 1.85 boyunda 90 kilo ayı gibi bi oğlan 😄 komisyondan komisyona değişiyor galiba elazığ da girecek

• kazm

@genclerbirlikli he evet olabilir bunda bölgeler bağımsız birbirinden merkez karışmamış sanırım kendi bölgenizde nasıl ne zaman yaparsanız yapın demiş sanırım bakanlık 🙂 benim anlamadığım forumda 2-3 kişiyiz sanırım bu mülakata girecek hiç kimse mülakatlar hakkında bir şey konuşmuyor ki dün başlamış olması lazım bazı yerler :9

• genclerbirlikli

@kazm buralar hep a grubu hocam bunlara pek rağbet yok burda 🙂 ben de bizim kuzen bi yerlere girsin diye ilgileniyorum ikm katiplik vs

• kazm

@genclerbirlikli işsizlik zor dostum her yere saldırıyorum:) birisi olsun da ne olursa olsun modundayız

genclerbirlikli Antimülakat 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                    • genclerbirlikli

@kazm öyle hocam haklısın

• Antimülakat
                                        Antimülakat @kazm Son düzenleyen:

@kazm mecburen bu moda bürünüyoruz hocamda sonrasında devlet bizden görevimizi layıkıyla yapmamızı bekliyor. Belki de kamudaki aksaklıkların büyük sebeplerinden biri de bu.

• A
                                          AKKygsz Son düzenleyen:

Evet bugün mülakatlar başladı. 12 ocak a kadar devam edecek. Hakkımızda hayırlısı olsun.

• A
                                            AKKygsz Son düzenleyen:

Samsun adliyesinde 9/10/11/12 Ocak yapılacak olan mülakatlar 15/16/17/18 Ocak tarihine ertelendi. Soruşturdum sebebini bilen yok sadece "o tarihlerde önemli biri gelebilir" dendi. Peygamber gelecek heralde o günler. 45 gün beklediğimiz yetmiyor 1 hafta daha ötelendik.

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti
                                            Tercihini Yap | Devlet Kredileri