Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@gulllll bende şuan çalıştığım yeri yazdım baska çalışmam yok zaten benim
-
@gull evet hocam halen calistigin yeri yazacaksin. Zaten ise giris cikis tarihi yaziyor ya oraya giris tarihini ve halen calisiyorum diye yazarsin. Ayrilma nedenine de ayni sekilde calisiyorum yazarsin hocam.
-
İyi günler arkadaşlar birşey soracaktim bu diploma nin noter onayı şart mi aslini ve fotokopisini görürsek orda yardımcı olmuyorlar mi ?bilgisi olan var mi
-
@vhki notere gerek yok hocam. Aslini yaninda getir yeterli
-
@keynezyenciii iyi günler birşey soracaktim bu diploma nin noter onayı şart mi siz nasıl yaptınız.
-
@ebruuu çok teşekkür ederim cevap için il dışından gelecez eksik belge için madur olmayalım da.
-
@vhki rica ederim hocam haklisiniz.
-
Vhki için kimse bilgi aldı mi acaba arkadaşlar uygulama sınavı nasıl olacak mi yoksa direkt mülakat mi olacak ?
-
@ebruuu hocam eşyalarınızı girişte sokuyorlar mı acaba?
-
@glc evet hocam. Telefonu elektronik seyleri iceriye birakiyorsunuz ama.
-
Güvenlik formuna fotoyu PC demi yüklüyoruz elle mi yapistiriyoruz
-
@keynezyenciii elle yapistiriyoruz hocam
-
@ebruuu heskes size soruyo hocam kusura bakmayın ama bnde ankarayı çok bilmiyorum bi arkadaşımla gelsem öğleden sonraki mülakatı birlikte bekleme şansımız falan olurmu jandarma olduğu için nasıl biyer hiç bilmiyorum onun için soruyorum
-
@vhki hocam yeni gördüm diploma sorunuzu onaylı istiyor bildiğim kadarıyla ben aslında gibidir mezuniyet belgemi goturcem
-
@snm hocam iceri girerken yarim kapak dosyaya evrak koyun o sekilde dikkat cekmez iceri alirlar diye dusunuyorum
-
@ebruuu, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@vhki notere gerek yok hocam. Aslini yaninda getir yeterli
Hocam sonuç belgesinde "Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin Noter Onaylı veya okuldan alınacak "ASLIGİBİDİR"
sureti" şeklinde ibare var. Siz orada sadece fotokopi ve aslını getirenler gördüğünüz için mi böyle dediniz? -
@snm yakininizla birlikte kampuse girdikten sonra kantin gibi bir yer var orda telefonlari teslim ettikten sonra sizi servise alip kampusun icindeki baska bir binaya goturuyorlar mulakat icin, adaylarin yakinlari telefonlarin birakildigi kantinde bekleyebiliyorlar. Sizin mulakat binasinda isiniz bittikten sonra tekrar servisle kantinin oraya donuyorsunuz. Birlikte bekleme sansinizi bilmiyorum fakat yakininizin sizi bekleyebilecegi bir kantin var.
-
@the_arga_ notere gerek yok ben bugün mülakattaydım okuldan aslı gibidir onaylı belgem yeterli oldu
-
@vhki ya mezun oldugunuz okuldan ya da noterden asli gibi yaptirmaniz gerekli. Istenen belgelerde bu husus cok acik yazilmis, aslini goturup asli gibi yapmalarini jandarmadan istediginizde yapmazlarsa itiraz da edemezsiniz, cok acik yazilmis..
-
@february sizin belgeniz aslıdır gibi onaylanmışsa sıkıntı olmamıştır ama aslı gibi olmayanlar için illa bir noter onayı gerekli