Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@emektar bir sürü boş yer var oraya neden oturmuyorsunuz dersek ne olur
-
Kurumu arayan var mı yada aranan
-
@memuraday1 arayinca sadece bekleyin dedikleri icin aramiyorum ve hala aranmadim malesef.
-
@ersn bişey olmaz sadece belki ömürlük çalışacağınız yerde, günde en az iki defa göreceğiniz bir düşmanınız olur mantıksız ama olacak olan budur genelde
-
@emektar
pilingov’un da dediği gibi servislerde “orası benim yerim” olayı o kadar sık yaşanıyor ki bırakın askeriyeyi özel sektörde bile feci yaygın. Eğitim seviyesi, yetiştirilme, adab-ı muaşeret ve id-ego konularına hiç değinmeyeceğim bile. Alışkanlık ya da statükoculuğun dışa vurumu deyip geçeceğim. Elbette o şahsın yeridir ve orada oturmaya devam etmek istemesi olağandır fakat bu gibi durumlarda üslup ve nezaket önemlidir, belli ki o kişide bu durum noksanmış ki tavrı sizi incitmiş. Hiç üzülmeyin hocam yalnız da değilsiniz, çoğumuz yaşıyoruz ve gülümseyip geçiyoruz. -
@memuraday1 Ben 2 hafta önce aranmıştım,atamalar biraz gecikmiş,bu hafta atama yapılıp haftaya tebligat yollanacakmis. Kendi adıma bunu öğrendim.
-
Iyi günler arkadaşlar benim bir sorum var ben hizmetli olarak atandım tebligat geldi gitmezsem imza atmasam dilekçe yazsam hakkimdan feragat etmek istiyorum diye ..bundan sonra devlet kurumlarının herhangi bir kadrosuna yerlesebilir miyim cezai yaptırımı var mı ?
-
@boika67 hizmetli kaç ? Benim bildiğim kayıt yapmadigin surece sıkıntı yok ama yine de kurumu arayıp sorabilirsiniz
-
@jansen hizmetli 1
-
Sanki diğer koltuklar başka yere gidiyor ...ne kadar komik ve çocukça güzel ülkemin güzel insanları nelerle uğraşıyor
-
@boika67 geldikten sonra feragat edemezsin edersen istifa sayabilirler simdi yapman lazim bence gec olabilir bi yerden sonra
-
@boika67 tam bilmiyom ama mantıken konustum sen iyice arastir
-
@memuraday1 sordum kuruma sorun olmaz dediler dilekçe yaz gönder dediler
-
@fatihdor ankarami kardeş
-
@joker ne yazık ki öyle hocam ...
-
@ersn Kalkar ters bir şey söyler kaldıramam, ben hassas bir insanım ama ters biri olsa derdi aslında...Ben bir şey söylemeden önce karşımdakinin tepkisini düşünürüm hep incinmemek ve incitmemek için...
-
@sifu çok haklısınız tşk.ederim
-
Arkadaşlar bir çoğunuzla tanışma şansımız oldu kalan kısmı da tanımak çok istiyorum hepiniz pırıl pırıl insanlarsınız ...En büyüğünüz ve en kıdemliniz olarak şu tanışma yemeğini bir an önce yapsak diyorum...
-
@emektar bizi bekleyin
-
@the_arga_ siz gelince bir daha toplanırız hocam sorun değil ama bir daha bana dostum demeyeceğinize söz verirseniz 17 yaşındaki oğlum çok sorun etmez ama 20 yaşındaki bozulabilir