Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@kyhn sagolun hocam
-
@dilaram 82ydi. Ben açıkçası inanmiyorum adaletli sonuclandigina.
-
@dilaram vermeyi dusunuyorum ama emin degilim yine de hocam yedek 9 benim
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun inşallah
-
@ss-60 rapor verecek misiniz hocam? Bide rapor olayına başlayan arkadaşlar bilgi verebilr mi nasıl oluyor ?
-
merhabalar, eşim memur1den asil-2 aday oldu. açıköğretim büro önlisans mezunu. 2 kişi alıyordu zaten. sağlık işlemlerine başlayacağız fakat TSE mülakatına da girmişti o da baya iyi geçti. şimdi olmaz olmaz ya, olursa diye farazi soruyorum. siz hangi kurumu tercih ederdiniz ikisi de olsaydı? ayrıca kazanamayan arkadaşlar lütfen ümidiniz yitirmeyin, bir yerde yüzünüze gülüyor.
-
@pilingov tse yi tercih ederdim hocam. Askeri kurumlardan memnun olmayanlar oluyormus. Tabi maas durumunu da arastirin
-
@pilingov hocam bu soruyu sormanız bile gereksiz tabiki tse dir tsk ve kurumları en son sırada gelir ayrıca rapor için kurumu aradım asil olarak atananların göreve başlaması 5-6 ay arasını bulurmuş sağlık raporu ve güv soruşturmaları bitene kadar
-
jandarma 657 ve iç işleri bakanlığına bağlı olduğu için avantajlı olur diye düşünmüştüm ben. bir de çalışacağı yer danışmaymış sanırım mülakatta söylemişler. tsenin mevzuatı farklı ayrıca maaş konusunda da çok bir fark olacağını sanmıyorum. tse bana biraz rüzgargülü geliyor açıkçası, evet güzel bir kurum ama emin olamıyorum.
-
@westthrace hocam 5 6 ay bayaa fazla gibi de günümüz şartlarında güvenlik soruşturması devreye girdiği için uzuyor maalesef. İnşallah daha kisa sürer
-
Arkadaşlar bu sağlık raporu için istenenleri anlamadım telefondaki personel de giriş ücreti için cüzi bir miktar alıyorlar dedi ön sağlık raporu ne? Tekrar bi sağlık raporu daha mı isteyecekler güvenlik soruşturması sonucunda yoksa bildiğimiz kurul raporu mu bu istedikleri 200-300 TL civarında olan
-
Arkadaşlar sevkli gönderildiği için herhangi bir ücret alınmıyormuş bilginize
-
@şimşek19 hocam nasıl öğrendiniz? Kurumumu aradınız?
-
@dilaram Ankara yi aradım pek bilgim yok demişti ben de bulunduğum ilin j.komutanligini aradım bu heyet raporu 200 TL civarında olan rapor mu diye oradaki astsubay hayır sevkli geldiği için herhangi bir ücret talep edilmez dedi hocam
-
@dilaram sanırım sevk durumu için 3 günlük süreyi geçince o ücretli olan durum
-
Anladım hocam çok teşekkür ederim ben yedeklerdenim yinede raporumu vereceğim ne olur ne olmaz :))
-
Arkadaşlar benim kafam çok karıştı 4 katı yedek belirlenmesinin sebebi nedir ben vhki de yedekte 46 oldum hiç önemsemiyordum rapor falan vermem diyordum ama bekledikçe kafam karısmaya basladı acaba asillerde ciddi bir eksik mi oluyorki bu gecen senelerdeki tecrubelerden kaynaklanıp mı 4 katı yedek belirlendi benim bildiğim normlde asil saysı kadar yedek belirlenirdi amacı anlayamadım fikri olan biri var mı
-
@nida1993 bugün sordum bu konuyu ilanı yazan arkadaşlar yanlış yazmış o yüzden aslında 4 katı yedek olması yazacakken asil sayısı kadar yazmışlar dedi birde 55 vhki kadrosunu tamamlayınca yedeklik hakkı biter dedi
-
@westthrace anladım o zman boşa uğraşmanın bir anlamı yok asilden 46 kişininde olumsuz bir durumunun olmasını beklemek biraz fazla hayalci olur teşekkür ederim ️
-
@westthrace yinede 4 kat çok fazla değil mi hocam? Benim de kafam çok karıştı, güvenlik soruşturması 5 6 aya biterse 2018 kpss denk geliyor yeniden girip branştan yuksek puan olanlar çıkabilir tercihler değişebilir bunumu acaba hesapladılar? Deli sorular deli sorular :))