Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Murat erdi ekerden raporunu teslim alan oldu mu acaba?
-
@joker bilmiyorum hocam ama ben sordum miyopluk sorun mu diye sorun degil dediler zaten herkes de goz problemi var sorun olmaz insaAllah sizin de.
-
Yedekte olan arkadaşlar 1.3. 20. fark etmez kurumda asil olup başlayan kişiler başka bir kuruma veya birime geçtiğinde veya ilerleyen zamanlar yeni bir personele ihtiyaç duyulduğunda dahi yedeklerden sıralamaya göre alınmaya başlıyormuş. Bunun süresi için 1 2 yıl vs. belirtemiyorlar. Aldığım son bilgi bu şekildedir. Bu konuda daha fazla bilgisi olan arkadaşlarda lütfen paylaşabilir mi?
-
Personelden böle mi söylediler hocam @arşivci
-
@arşivci peki ben sağlık raporu vermicem yinede benim için bu durum geçer mi ? Bide böyle bir sey nasıl oluyor anlamadım.
-
@arşivci benim öğrendiğim yedek olmanin mantığı asil kazananlardan girmeye engel bir durumu çıkması durumunda yerine alınmasıdır. Diyelim başladı 6 ay sonra başka kuruma geçti veya bıraktı gitti o kadroya yedekleri mi alalım diyecekler.
-
evet hocam sağlık raporunu teslim eden ve güvenlik soruşturmasından geçen yedek adaylardan olacakmış.
-
@arşivci hocam sizde benim gibi memur 2 den girdiniz galiba. Arşivci linkinden öyle anladım farklı bir alanda iş buldum gibi o yüzden soruyorum. Ben sağlık raporu vermicem o yüzden tam olarak netleştirmek için soruyorum diğer arkadaşlardan da bilgisi olan varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Ben sağlık raporu vermicem yedek 3 sıralamam beni sonradan olursa eğer sıra gelirse kurum arar mi sağlık raporu vermediğim halde ? İkincisi sağlık raporu vermediğim halde güvenlik ve arşiv araştırması yapılır mi banada ? Son olarakta benim feragat falan vermeme gerek var mi yedek 3 olduğum için. Başka bir yerde çalışmaya başlayacağım için burada eğer aylar yıllar gecsede aramak gibi bir durum varsa eğer bekleriz bir şekilde
-
@ars evet hocam aynı branşlardayız. Benim size nacizane tavsiyem yine sağlık raporunuzu verin. Çünkü bu süreçte tüm asil ve yedeklerden sağlık raporu isteniyor. Sağlık raporundan da elenen çok kişi olduğundan yedek adaylara gelme ihtimali var. Yedeklerin çağrılma durumunda da sağlık raporunu teslim etmiş ve güvenlik soruşturmasından geçmiş olmasına bakılıyor. Aslında bu konuyla ilgili ankarada olup personel temin merkezinden detaylı bilgi alabilsek daha iyi olur telefonda tam net bilgi verilmiyor.
-
@arşivci teşekkür ederim hocam. Kendime iş bulmuşken başkasının hakkını almayım zaten yedek 3 sıra gelmesi biraz zor olurda olursa başkası nasiplenir böylelikle. Siz 1 yedek olduğunuz için şansınız daha yüksek kpss puanınınız nedir hocam. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
Msb açıklanmış arkadaşlar baktınız mı?
-
Site acilmiyor bende bakamadim
-
@reyhanqw diyelim ki listede adımız çıktı sonra ne olacak KPSS puanına göre mi liste de isim cikiyor
-
@rahime Ön başvurusu kabul edilen adaylar, 12 Mart 2018 tarihine kadar posta/kargo veya şahsen müracaat ile istenilen belgeleri MSB Personel Temin Daire Başkanlığı Cebeci/Ankara’da bulunduracaklardır. (12 Mart 2018 tarihinden sonra MSB Personel Temin Daire Başkanlığına ulaşan evraklar işleme tabi tutulmayacaktır.)
Belgelerini gönderen/teslim eden adayların KPSS’den aldıkları notlar esas alınarak (en yüksek nottan en düşük nota doğru sıralanarak) her bir unvan için atama yapılacak kontenjan sayısının kaç katına kadar adayın sınavlara çağrılacağı, www.msb.gov.tr adresinde tebliğ niteliğinde yayımlanacak ve belirlenen adaylar sınavlara (uygulamalı sınav ve/veya mülakat sınavına) çağrılacaktır.
-
@reyhanqw teşekkür ederim
-
arkadaşlar sağlık raporunda memur olur aldıktan sonra il sağlık müdürlüğüne gidilecek mi
-
@aybüke91 hayirr , formu ankaraya gondereceksiniz sadece
-
@masmvi anladm tesk ederim.
-
Hastane raporunu aldım ben fakat hastaneden raporu biz gönderiyoruz sizin göndermenize gerek yok denildi. Aynı şeyle karşılaşan oldu mu. Eğitim ve araştırma hastanesinden aldım raporu
-
@fatihdor size ön sağlık raporu vermeleri gerekiyor. Aslını onlar üst yazıyla kendileri gönderiyor.