Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Arkadaşlar kurumda tayin durumunu bilen var mı? Çakılı kadro mu? Üniversiteler gibi tayinin çok zor olduğu söyleniyor doğruluğu nedir?
-
@zncr evet aradım ankarayı siz de göndereceksiniz dediler. Güvenlik soruşturmasını sordum en az 3 4 ay sürer dedi.
-
@naimee cakili degil diye biliyorum hocam es durumundan falan degisim oluyor tabi yetkili birine sormak lazim
-
Arkadaşlar ben bir şeye takıldım şimdi msb den evrak istiyorlar ya bilgisayar sertifikası olması gerekiyor benim başvurduğum kadro için ayni zamanda transkripti de istiyorlar. Jandarmada olduğu gibi transkript yeterli olur değil mi orda da
-
Arkadaşlar raporu aldıktan sonra direk jandarmaya gönderiyormusunuz yoksa il sağlık müdürlüğüne gitcek falan diye yazılmış tam anlayamadım onu
-
@nida1993 evet kendimiz aps ile gönderiyoruz raporu. ankarayı aradım sordum bizzat. sağlık müdürlüğü ile şu aşamada bir işimiz yok
-
Arkadaşlar sağlık raporu kaç günü alıyor ptesi başlasam yetişir mi sizce
-
Çarşamba başladım cuma bitti ücretsiz
Sabahtan gidin ilk kan ve idrarı verin sonra diğerlerini halledin -
@arslan sagolun
-
Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olucaktı lütfen cevaplarsanız çok sevinirim. Hiç bir bilgi bulamadım bu konuda. Yedek olarak verilen kadroda sağlık raporunu teslim etmediğimiz halde bizim de soruşturmamiz yapılır mi. Yoksa Sağlık raporu veren yedek kişilerin mi soruşturulması yapılır. Sağlık raporunu vermesek bile yinede ileride olur da kadro boşalırsa bize hak tanınır mi bizden sonra yine sağlık raporu almamızı isterler mi. Yani bu yedeklik nedir ve hakkı ne zaman sonlanır.
-
@soru hocam yedeklerde dahil raporu verecek yazıyor sonuc belgesinde yani siz raporu vermezseniz yedekliginiz düşer ve kadro açılsa bile cagrilmazsiniz ki.
-
@dilaram hocalarim iyi gunler ben diyarbakir elazig tunceli sirnak hakkariyi kapsayan uzman 10 da 7 asilden 4.yedegim Sizlere gore gelme ihtimali var midir?rapor almali miyim?
-
@asel87
alın hocam raporunuzu -
@joker bende birşeyi merak ediyorum heyet için gün ve saat verildi sarkma uzama olur mu acaba o saatte kesin rapor sınucu mu verirler mi
-
@asel87 aa al tabi hocam vazgecen olabilir o iller icin
-
@joker hocam ben de 2 günde muayenemi tamamladım perşembe günü belgelerimi hastane kuruluna verdim bu hafta çarşamba günü kısmetse alıcam, (çarşamba tarihini kurul verdi) inş sarkma olmaz ama olacağını düşünmüyorum belki 1-2 gün oynarsabile bu hafta elime geçer
-
@asel87 Hocam sen yine de belgelerini gönder ne olur ne olmaz haklarından vazgeçen olabilir misal geçen arkadaşım dedi dsi urfa 23. yedekten girmiş, sizin şansınız var
-
@dilaram bilemedim o kadar tereddutte kaldim ki acaba haklarindan vazgecen olur mu ya da farkli bir yere atanan olur mu? Daha once yedeklerde kaca kadar gelindigi hakkinda bilgisi olan var mi acaba
-
@asel87 hocam uzman 10 icin simdiye kadar 2 kisiye ulaştım 2 si de raporu verdi ben de asılım raporu verdim. yer tam olarak belli degil hakkari ve şırnak gelenler kendi memleketleri degilse hemen hemen çakılı kadro oldugu icin vazgecebilir. (benim vazgecme luksum yok)
-
@nötrino hakkinizda hayirlisi olsun merak ettigim bayan mi erkek misiniz diger iki kisi bayan mi erkek mi bilginiz var mi?bide guvenlik sorusturmasi var??