Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@ersn sivil memur ikk ve güvenlik kursu. 20 kisi katiliyormus zaten isim listesinde katilacak kisilerin isimleri yaziyor
-
@062506aa 4 gun
-
@ank-sivilmemur 20 kisilik isim listesi var ikk ve güvenlik kursu . Daha farkli kurslar da olacak ilerleyen zamanlarda toplam 4 kurs olacak galiba
-
Bugun kurumu arayacak olan var mı ?
-
Salı günü kurumu aradım atamam onaylanmamıştı, cuma ya da pazartesi arayın dediler. Az önce tebligat geldi “Bir gün içerisinde başlama” şartı var. Pazartesi iş başı kısmetse.
-
@sifu cokk tebrikler darisi bizlere
Ne zaman aranmistiniz siz -
@ank-sivilmemur
Geçen hafta pazartesi aranmıştım. İnşallah sizler de biran önce aranırsınız -
aranmayan 13 kişi kalmış (ben dahil)
-
-
Bende aradim simdi benimde onay gelmemis daha haftaya cuma arayin dedi
Aynen son kisiler kalmis hocam
Bu son gunler de hic gecmiyo -
Çarşamba aramıştım bende onaylanmamış dediler tebligat az önce geldi halbuki gelen tebligatta salı günü onaylanmış yazıyor Çarşamba onay bekliyor dediler inş pazartesi başlayacağım hayırlısı ile
-
@cetin06 siz ilk ne zaman aranmistiniz
-
Bayramdan önce aranmıştım
-
@cetin06 onay bile ne kadar uzun suruyo ya
-
@vikings2018 13 uğurlu sayım. Haftaya aranacaz demekki başka birşey dediler mi dostum? Ne sordun ne cevap aldın?
-
@the_arga_ konusurken birine sordu alcak bir sesle. 13 kisinin icindemi dedi^ bir kadin evet dedi arkadan. ^evet sizinki devam ediyor dedi.sonra bana sitem mi etti ne etti anlamadim geldiginizde temin merkezine bir ugrarsiniz artik ' herhalde cok aradigim icin dedi.veya sonuclandi pazartesi arayacaklar.
-
Uzman 2 1. Yedeğe hayırlı olsun ben gelmiyorum:)
-
@ersn hayırdır hocam
-
@vhkici hocam siz aradiniz mi onayi sormak icin
-
@ank-sivilmemur ben cuma günü aradım onaylanmamış daha.haftaya cuma arayın dediler