Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Aranan arkadaşlarımıza hayırlı olsun, hangi alandan ve hangi şehirden olduğunuzu da belirtirseniz fikir olması açısından seviniriz arkadaşlar
-
@gdejkkkavahahah oncelikle hayırlı olsun arkadaşlar. acaba hangi kadro ve il için arandınız. bir de ikamet iliniz neresi acaba.
-
@zncr ankara memur 5 asil2
-
@062506aa çok tşk.ederim darısı hepinize inşallah
-
Aynı şehirde olduğunuz için göreve hemen başlama zorunluluğunuz yok mu yani?
-
@zncr bilmiyorum tebligat ulaştiktan sonra 15 gün içinde dedi ama çok heyecanlandım tekrar arar sorsrım tebligat gelince inşallah
-
@emektar hayırlı uğurlu olsun size
-
@emina çok tşk.ederim darısı hepinize inşallah
-
@gdejkkkavahahah hocam siz ankarada mısıniz
-
@zncr tekrar arayıp sordum ilk kez atananlar aynı şehirde bile olsa 15 gün süre veriliyormuş...
-
@emektar, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@zncr tekrar arayıp sordum ilk kez atananlar aynı şehirde bile olsa 15 gün süre veriliyormuş...
Sağ olun hocam bilgi için.
-
Hayırlı günler arkadaşlar, Uzman 1 kadrosu için aranan oldu mu acaba ?
-
Hocam Allah utandırmasın, hayırlı uğurlu olsun @emektar Ben ulaşamadım siz hangi numaradan aradınız yazabilirmisiniz ? Pazartesi sabahtan bende arayım
-
@alonewolf01 03124648670
-
@zncr rica ederim hocam
-
@alonewolf01 beni aradıkları numaradan dönüş yaptım
-
@vikings2018 hayirli olsun. Sizin vhki degil mi. İkamet ankara miydi acaba kac gibi arandiniz?
-
@vikings2018 tamamdır çok teşekkür ederim hocam
-
@emektar tebrik ederim. çook sevindim,hayırlı uğurlu olsun.. Çifte bayram olacak size inşallah bizleri de bayramdan önce ararlar..
-
@062506aa ankara memur 5 saat gibi