Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Hizmetli 3 ten çağrılan var mi acaba ?
-
@emektar eyvallah tesekkur ederim
-
@er-tuğrul rica ederim hocam
-
@emektar dostum hayırlı uğurlu olsun sana. Darısı bizim başımıza inşallah.
Senin ünvan önlisans gerektiriyor, diğer aranan kişi uzman 10'muş sanırım. Onun lisans ve Ankara dışı. Yani demem o ki bu durumda belli bir kıstasla aramıyorlar , kimin soruşturması önce bittiyse ona göre arıyorlar. Seçimden sonra da başlatırlar işte. -
@the_arga_ çok tşk.ederim hocam arananlardan biride kuaför ve sivasta yani dediğiniz gibi bitenler aranıyormuş inşallah en kısa zamanda bekleyen herkes aranır...
-
Arkadaşlar atama tercih yeri yazan bölümlerden aranan var mı , görev yeri belirtilerek mi aranıyor
-
@hoffafd uzman 3000 alıyor ,ben bizzat uzman olarak calisiyorum
-
@dnz79 iyi günler, merhaba hangi branşta uzman olarak atandınız ?
-
@dnz79 hocam bana çok garip geliyor. 2018 Ocaktan itibaren 9/1 en düşük devlet memuru maaşı 3136 lira diye biliyorum. Eğer öyleyse Ankara gibi yerde asgari ücretten farkı yok aldığınız maaşın..
-
@dnz79 reis 9/1 i memur ne kadar alır sence
-
An itibariyle ben de arandim arkadaslar. En kisa surede sizlerde aranirsiniz insallah
-
@nötrino hocam öncelikle hayırlı olsun. Sizin ki hangi bölümdü?
-
@emina teeşekürler hocam uzman 10 asil4
-
arkadaşlar il tercihi yapan bölümlerde atama ili belirtilerek mi aranıyor lütfen bilgisi olan yazabilir mi
-
hayırlı olsun öncelikle hocam
-
@joker Arkadaşım adalet bakanlığında tercihli bir bölüme atanmıştı. Aradıklarında tercih vermeleri istenmiş. Arkadaşım son giren kişi olduğu için ona son kalan şehire atandığı söylenmişti evraklarınu teslim etmeye gittiğinde.
-
teşekkür ederim biz tercih vermiştik aslında
-
@zncr arkadaşınız soruşturmada mı sona kalmıştı mülakat sıralamasında mı acaba
-
@zncr yani soruşturması mı geç bitmişti
-
Mülakat sıralamasında 30. Yedekti. Sıra ona gelene kadar 1 sene geçmişti zaten o arada da güvenlik soruşturması bitmiş.