Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Komşulara akrabalara laf anlatmaktan bıktım "daha başlamadın mı? , böyle atanmada hiç görmedim senden sonra atananlar çoktan başladı, senin neyin varki bu kadar uzun sürdü soruşturma???, daha gelmedi mi tebligat?? Bu kadar uzun sürmemesi lâzım, yoksa geri mi kaldı?? .................." sabredin demesi kolay maddi manevi sıkıntı bir yandan insanların cahilce bilmişlik taslaması bir yandan çok yıprandık, haftalar aylar ömürden gidiyor ...
-
@emektar al bende de o kadar eşe dosta akrabaya git de anlat
-
Demekki bu durumları yaşayan tek ben degilmisim:)
-
@emektar=duygularımın tercümanı :))
-
-
Arkadaşlar başka bir forumda denk geldim hatta burada da bir arkadaş bahsetti tabi eski yazışmalarda kaldı, 2016 jsga alımlarında asıllar işe bayağı geç başlatıldı 2017'nin sonlarına doğru, mülakat sonuçlarının üzerinden bir 9- 10 geçti öyle işe başladılar. Anladığım kadarıyla bu bekleme olağan bir süreç, asıllar içini ferah tutsun Tabi sıkıldınız çok da haklısınız ama tuhaf bir durum araştırdığım kadarıyla yok , bu süreç olağan:(
-
@dilaram bende biraz araştırdım 9 aya yakın sürmüş ama o zaman asıllardan 2 kişinin güvenlik soruşturması olumsuz gelmiş o alımda yedeklere güvenlik soruşturması yapılmadıği için onu beklemişler bu sebeple bu alımda yedeklere de soruşturma yapılmış ...yani onlar soruşturmayi beklediler bizim tebligatlar gelmedi bütün hepsinin bitmesini mi bekliyorlar derken bu hafta göndermeye başlıycaz demişler geçen hafta ama ne tebligat geldi ne sms ...
-
@emektar anladım hocam, yedek rapor veren çok olmustur, süre bu açıdan uzar ama soruşturması bitip sms hala gelmiyorsa muhtemelen aynı anda işe başlatmak istediklerinden olabilir, sanırım düzenli bir prosedürü yok, asillere yedekten yerlesenleri netleştirince de çagirabilirler. Görünen o ki biraz daha uzayacak
-
@dilaram malesef öyle gibi
-
Bence yarın yine arayalım hafta bitmek üzere
-
Arkadaşlar tahminimce yarın tebligatlar yollanacak smsler gelecektir. Aranmayan arkadaşlarının çoğunu aramayı unutmuşlar dosyaları atamaya göndermişler.
-
@2222 arama nasıl unutulur hocam .?
-
@2222 tahmin mı bı duyum mu var ?
-
Bizde 8 ayı devirdik heralde basvurulardan bu yana bayagı bekledik
-
Bende unutmuşlar aramayı lakin dosya atamaya gitmiş şuan tebligat bekliyom
-
@2222 unuttuk mu dediler?? tebligatları da unutmasınlar sakın
-
Aynen unutulmuşuz benim dosyamla beraber gidenlerinde unutmuşlardır kesinlikle aradığinizda sistemden ismime bakın deyin temin merkeze
-
@2222 peki tebligat ve sms için bu haftayı, yarını mı isaret ettiler? Ne zaman aramistniz?
-
3 hafta önce aramiştım tebligat smsler ise tahmin sadece
-
@2222 usta sen hangisinden bekliyon kadro