Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
ikametgâh istanbul. Telefon edince ilk ankaraysa daha gelmedi dedi. hayir istanbul dedim adımla baktilar bugun 15kisi aranicakti biri de sizsiniz hayirli olsun dediler. tebligatlar bı hafta on gün içinde elinizde olur. Mesajla bilgilendirme belki yapilir belki yapilmaz belli degil o dediler. Ben tebligatimi almadan ankaraya tasinicam, alıp getirmesem olur mu dedim olur dediler.
-
Hayırlı olsun, ankaralılar en son gelecek demekki halbuki nüfus olarak kaç katımızsınız Ankara'da oturanlar tebligat ulaşınca bi süreleri var mı yoksa aynı il olduğu için hemen mi iş başlangıcı oluyor?
-
@nil ilk defa memur olanlar için şehir içi dışı farketmeden tebligat ulaşınca 15 gün içinde başlarsınız dedi bana...
-
@reyhanqw hocam bize 34 gun önce 2 haftaya tebligatiniz gelir demisti ama ortada hic bisey yok.
-
Arkadaşlar an itibariyle tebligatım geldi ama tebligattan itibaren bir gün içinde işe başlayın diyor telefondaki görevli bana 15 gün demişti neyse darısı size olsun çok şükür...
-
@emektar hayırlı olsun öncelikle ilk müjdeyi verdiniz bekleyen arkadaşlara merak ettim sizin branş neydi?
-
@emektar hayirli olsun hocam . Ikamet ile gorev yeriniz ayni mi
-
@emektar inşallah darısı bizlere
-
@nil memur5 asil 2 hocam
-
@emektar ikamet ankara
-
@emektar hayırlı olsun Hocam ne zaman aranmıştınız peki
-
@fedam 7 haziranda arandim görev yerimde akademi ankara yani
-
Arayan hiçbir arkadaşa tebligat gönderildi denmedi ama tebligatların gönderilmeye başlandığını anlamış bulunuyoruz, sms de yok, o yüzden tetikte olmak gerek her an postacı kapınızı çalabilir arkadaşlar!
-
@nil insallah
-
@emektar öncelikle hayırlı olsun peki bilgilendirmek için sms falan gelmedimi
-
@gülll tşk.ederim gelmedi sms falan
-
@emektar
Hayırlı olsun, henüz aranmayanlar olarak darısı başımıza. -
@emektar hayırlı olsun
-
@emektar vay kardesim benim hayırlı olsun darısı başımıza insallah keske bizimki de gelseydi hemen basla 15 inde maaşını alırsın
-
@sifu amin inşallah