Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@memuraday1 aynen zaten bir gün içerisinde başlamaniz...diyor
-
@emektar nasıl bisey bu tebligat postacı nasıl getirdi imza falan mı atıyon anlatir mısın biraz
-
Tahminlerim tuttu demek hadi hayirlisi:)
-
@emektar hocam hangi cargoydu getiren ptt mi yoksa başka cargomu
-
@srt yedek kac sizin
-
@2222 ptt
-
@memuraday1 postacı getirdi birkaç yere adımı soyadımi yazıp imza atmami istedi kahverengimsi bir zarf içinde beyaz kağıtta imza tarihi ayın 10 u ve atamaniz ilgiyle onaylandı bir gün içinde başlamaniz gerekmektedir yaziyodu imza vardi
-
@emektar hayırlı uğurlu olsun :)) darısı yedeklerin başına inş.
-
@dilaram amin inşallah bütün emek verenlerin bekleyenlerin başına...
-
@emektar Hocam hayırlı olsun. 'Bir gün içinde başlamanız gerekiyor ' dedigine gore Ankara dışından gelenler için de mi geçerli olacak bu süre? Hocam son olarak işe başladığınız zaman bize servis güzergahları hakkında bilgi paylasirsaniz sevinirim. Tekrar hayırlı olsun
-
@emina çok tşk.ederim darısı hepinize inşallah hocam ...ben sorduğumda ilk başlayan herkes 15 gün içinde şehir içi dışi farketmiyor demişti ama tebligatta bir gün yazıyor bende şaşırdım hocam...
-
@emina tabiki yarın yazarım işten gelince inşallah...
-
Eskişehir ikamet olup aranan var mı
-
@emektar hayırlı uğurlu olsun.. Çok şükür!
-
-
@emektar Hayırlı uğurlu olsun 1 gün içinde mi demiş hocam iyide başka kurumda çalışıyorum bunun istifa süreci var aradığımızda 15 gün demişlerdi
-
@emektar acaba ikametiniz ankara merkez ilce mi yoksa cevre ilceler mi? Ankara ikamet olup neticelendiren ilk ve tek sizsiniz takip edebildigim kadariyla.
-
@062506aa bugün aradığımda ankara sadece 1 kişi bitmiş dedi 60 kişi civarı ankara bekliyor dedi demekki o arkadaş bu arkadaş
-
@ersn benim merak ettigim acaba ankara nin uzak ilceleri de o nedenle merkezden ayri mi yapildi sorusturmasi
-
Ben bugün görüştüğüm de dosyanın atama merkezine gönderileceğini söylediler acaba bu olumlu mu anlamalında