Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@durmus olumlu hayırlı olsun.
-
@durmus kardesim sen neydrn bekliyosun hangi kadro bu arada atama dairesine gittiyse hayırli olsun olumlu gelmis
-
@memuraday1 hizmetli 1
Teşekkürler -
@atom tabiki zaten şimdiye kadar da anlık paylaştim ne olsa
-
@emektar arkadaşım Ankara'nın neresinde oturuyosun ben Pursaklar dayimda
-
@calii yedek 30 hocam sizin ?
-
@yasemince ben batıkentte
-
@srt benim yuksek bayagi ona sira gelir merak etme sabirli ol
-
@emektar bi kurumda çalışıyor musun sizin baya çabuk bitmiş soruşturma benimde keçiören
-
@ersn daha önce meclise falanda başvurmuştum 3 kez falan soruşturmam yapıldi o yüzden sanirim
-
Arkadaşlar ilk başlayan olarak bugün başladım oradaki sivil memur beni yeni çalışma arkadaşımiz diye tanıttı bütün komutanlar hayırli olsun dediler gayet güzeldi bir sıkıntı yoktu...servis heryere varmiş ulaşım problemimiz yok dediler...ben ordayken birde mühendis geldi ... yerlerimiz daha tam belirlenmemiş pazartesiye tamamen netleşir denildi... darısı size olsun..
-
@emektar Hayırlı olsun Allah utandırmasın direk sözleşmemi imzaladnuz naptınız anlatır mısınız
-
@emektar 657 ye tabi olup kadrolumuyz bide maaş durumu belli mi
-
Vhki kadrosundan ankara dışındaki illerden herkes arandı mi arkadaslar? Bu personel temin merkezine ulasmak imkansiz
-
@ersn hayır sözleşmeli değilizki sadece pazartesi banka hesabıniz oyak girişiniz yapilir siz artık buranin aday memurusunuz asalet tasdikine kadar dediler
-
@naimee arama yapan kişi mazeret iznindeymiş oralar hep dosya koli koli imzaya gönderilecek dediler
-
@ersn evet kadrolu herkesin derecesi belli maaş durumu tam bilmiyorum ben memur 5 3000 civarı sanırım uzmanlarda biraz daha fazla
-
@emektar, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
Arkadaşlar ilk başlayan olarak bugün başladım oradaki sivil memur beni yeni çalışma arkadaşımiz diye tanıttı bütün komutanlar hayırli olsun dediler gayet güzeldi bir sıkıntı yoktu...servis heryere varmiş ulaşım problemimiz yok dediler...ben ordayken birde mühendis geldi ... yerlerimiz daha tam belirlenmemiş pazartesiye tamamen netleşir denildi... darısı size olsun..
hayırlı olsun. takım elbise giyiliyor hep değil mi? sakal filan yasaktır zaten? kıyafet konusu biraz esnek olsa fena olmazdı aslında tabi.
@ersn bu zaten kadrolu atama 657ye tabii olacağız zaten. Sözleşme filan değil de sanırım gizlilik beyanı gibi bir şey imzalatıyorlar kurumla ilgili, burada da öyle olur mu bilmiyorum. Maaş bordroları da genelde her ayın 4-5inde hazırlanır, bu tarihten sonra işe girildiyse mesela @emektar arkadaş gibi, bu ayın maaşını yani temmuz 15 maaşını alamıyor, ilk maaşını ağustos 15de alacak fakat 1 maaştan fazla olacak o tarihte alacağı para. maaş için tahminim 2900 civarı olur diye düşünüyorum. -
@emektar yani arama yapilmadigi halde olumlu sonuclananlarda var dogru anladim dimi? Yaa cok stresli bir surecmis bir aransaydik
-
@naimee arama yapan kisi izinliydi bir sürü dosya vardı arama yapanda yoktu ama net birşey söyleyemem...