Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@pilingov ben giydim takim elbise ama oradaki sivil memur kumaş pantolon kısa kollu gömlek giymişti
-
@emektar , hmmm o zaman iyiymiş zamanla zaten girdisi çıktısı öğrenilir, ilk başlarda takım elbise normal o zaman
hocam peki olanaklar nasıl, gezebildiniz mi? kampüs olduğu için yemekhane, berber, terzi, sağlık merkezi vs olsa gerek zaten. mesai saatleri kaç bir de? servise adınızı mı yazdırıyorsunuz nasıl başlanıyor? merak ediyoruz -
@emektar
Yeni iş gününüz hayırlı olsun, anlık bilgilendirmeler için de çok teşekkürler. Sanırım mesai saatleri içerisinde telefon kullanmak serbest, bir ara yasak demişlerdi -
@pilingov son yapilan zamdan sonra maasin 3200 den asagi olmamasi lazim
-
@nötrino , son yapılan zamla 11 yıllık (önlisans) bilgisayar işletmeni 4/1'i arkadaşımın maaşı 3348 lira oldu 2 çocuğu var, ona istinaden tahminimi yazdım. bu tahmin tabi önlisans memur kadrosu için. max 3000 olur gibi geliyor bana. inşallah siz haklı çıkarsınız tabi
-
@pilingov ben lisans icin yazdim hocam. 9/1 3150 ila 3200 civari olmasi lazim hesaplarima gore tabi oyak kesintisi nasil oluyor o konuda pek bilgim yok uzmanlar icinse 3300 ila 3399 arasi olmasi lazim bu yazdigim rakamlar bekarlar icin
-
@sifu tşk.ederim telefonu girişte bırakıyorsunuz ben çıkınca yazdim diğer bilgileri bende bilmiyorum hep beraber zamanla görüp öğreniriz inşallah arkadaşlar
-
@emektar nasıl yani telefon serbest değil mi
-
@emektar telefonlar bizde kalmayacak mi. İlk gun oldg.için mi bu uygulama
-
@ersn bugün aldilar ilerisi için bilemem
-
@emektar mülakat için geldiğimizde oradaki personeller kullanıyordu.
-
@emektar hocam onu bi sorar mısınız yada içerdekiler kullanıyor mu bi bakıverin
-
@egitimci bilemiyorum bugün böyleydi...
-
@emektar ilk günün nasıl gecti nasıl davrandılar erken mi çıkardılar ilk gün diye
-
@ersn kullanıyor sanırım neyse devamını gelince kendiniz görseniz daha iyi olur sanırım...
-
@memuraday1 gayet güzeldi ilk günden ziyade çalışma yerlerimiz pazartesi netleşecekmiş o yüzden çıkardıkar...
-
@emektar Çok teşekkür ederiz ben ptt de çalışıyorum ya inşallah istifam uzun sürmez 1 gün vermeleri kötü olmuş
-
@emektar, içinde söyledi: Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
@yasemince ben batıkentte
Hayırlı olsun dostum. Aynı serviste gidip gelecez desene
-
@the_arga_ tşk.ederim siz nerde oturuyorsunuz
-
@emektar mesaj atıyorum şimdi