Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@egitimci Hayırlı olsun Ben de aradım aynısını bana da söylediler
-
@jansen Ben aradım adını soyadını soruyolar bakiyolar
Bana tebligatı beklemenize gerek yok salı yada çarşamba gelip başlayabilirsiniz dediler neden bu kadar geç kaldınız diye sordum atamalariniz çoktan yapıldı kimin hangi masada nerede istihdam edileceği ayarlaniyordu ondan dedi -
@egitimci ciddi misiniz
-
@gülll hayirli olsun hocam. Bizim ki nasil olacak acaba aranali 1 ayi gecti ustelik hangi il de gorev yapacagimizi bile bilmiyoruz
-
@gülll siz aranmayi mi bekliyordunuz yoksa daha önce aranmis miydiniz ?
-
@gülll teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun.
-
@nötrino Teşekkür ederim belki de Beytepe de çalışacak olanlara öncelik tanimislardir inşallah yakın zamanda sizlerde güzel haberler alırsınız
-
@gv 20 Haziran'da aranmıştım bugün bilgi almak için aradım sali yada çarşamba gelin dediler
-
Biz 60 Ankaralı, assolist gibi en son çıkacağız sahneye bu hafta da bitti.
-
@gülll ben 21 haziranda arandim. Bizim için de
Mi geçerli acaba salı veya çarşamba başlama işi. -
@gülll hayırlı olsun biz de bi aransaydik iyiydi
-
Uzman3 olup çağrılan var mı?
-
@sifu ben ankaralı değilim bende aranmadım
-
@gv Teşekkür ederim tebligatlar gönderilmeye başlandı artık bundan sonrası daha hızlı olur inşallah
-
@emina Bilemiyorum bence pazartesi arayın sorun
-
@gülll tamamdir teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun size
-
@gülll siz aranmış mıydınız
-
@vikings2018
Kurumun soruşturmalarda nasıl bir algoritması var anlamış değilim. Ankaralılar kaldı onların geç bitecek diyorlar fakat buralı bir arkadaş ilk iş başı yapanlardan. Ama kısa sürede aranırız umarım nitekim beklemek gün geçtikçe yıpratıcı oluyor. -
@sifu ben daha önceki başvurduğum yerler için 3 ,4 kez soruşturma geçirdim buyüzden erken bitmiş olabileceğini söylediler ankarada olduğum için tebligatım bir günde geldi yine şehir içi olduğu için bir günde başlamam istendi ...
-
@sifu bu sebeplerden ilk başlayan benim hocam...