Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
Hayırlı geceler arkadaşlar merkezi atama açıklandı yerleşen var mı? ben Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesine yerleştim. jandarmada da Memur 5 asil 3 üm Kafam karıştı şimdi burası mı orasımı bilemedim sizce ne yapmalıyım ?
-
@ayten puanınız kaçtı??
-
@sifu aynen kardeş ya valla beklemekten ağaç olduk millet ise başladı biz hala aranacaz
-
@emektar 85,065
-
@ayten nigdeli degilseniz keske merkeziden tercih yapmasaydiniz. Universiteler ayrilmak cok zor
-
Aranan arkadaslara hayirli olsun.
Bende uzman memur 1 kadrosunda asil olarak bekliyorum .
Sizlerden ricam aramis oldugunuz telefon nosunu yazarmisiniz bende aramak istiyorim. -
@abert 03124648670
-
@calii bekliyoruz hocam sabırla iyi dilekleriniz için teşekkür ederim hocam. sizin kac hocam sıranız?
-
@emektar
Haklısınız hocam onun etkisi büyüktür. -
@ayten Nerede yaşadığın önemli. Ankara'da yaşıyorsan burayı bekle. Niğde'de yaşıyorsan orayı bekle. Her iki şehirde de yaşamıyorsan yaşadığın şehre yakın olanı seç çünkü üniversitelerde tayin durumu çok çok zor bildiğim kadarıyla.
-
Arkadaşlar ozaman arananlar olarak arayıp mı sorcaz nezaman gelelim diye ne düşünüosunuz ne yapcaksınız?
-
@vhkinş bence pazartesi aramak gerekir.
-
@ayten yahu neyin kafası bu anlamadım buraya atandığın garanti değil mi madem niye gidip niğdeyi yazıyorsun şimdi jandarmaya gitsen orası boş kalacak kul hakkına gireceksin yazık değil mi şu egonuzu bi tatin edemediniz gitti ya of yemin ediyorum yok böyle bir şey
-
@westthrace 84 85 lerle açıkta kaldı bir çok arkadaşım size hak veriyorum bu kul hakkıdır fakat o anki psikolojisini bilemeyiz...keşke oraya gitse arkadaşımizda en azından burada bir yedek sevinse...
-
@emektar hocam bu işin psikolojisi olmaz jandarma kesinleşmese mülakat sonucu beklense anlarım hani garanti değil diye ama burası kesin bugün yarın tebligat gelecek biliyosun ama genede gidip merkezide terch yapıyorsun olmaz böyle şey
-
@westthrace haklısınız ama bunun önüne geçemiyoruz herkesin kendi fikri ve kendi vicdanı ne diyelim dediğim gibi umarım niğdeye gider burada bir yedek sevinir ...
-
@westthrace siz yedek misiniz??
-
@emektar evet yedeğiz ama bunlar gibiler yüzünden sıra gelmez bize
-
@westthrace inşallah gelir anlıyorum sizi ...
-
@the_arga_ ben karaman da yaşıyorum benim için Niğde daha uygun gibi hayırlısı bakalım